Şimdi Ara

üçyüzkırkbeş yayınları hakkında/ayt fizik deneme önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden ayt fen derslerine ayrı ayrı branş deneme çıkarmıyorlar? olsa ekmek arası yapılıp yenir valla, özellikle fiziği harika olurdu. 345 ayt fizik sb çözen biri o tatta ayt fizik denemesi önerebilir mi bana? dadını bilenler bi yazsın bakalım

• 3D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aman çıkarmasınlar hocam bi branş denemeyi 80den çakarlar insanlara   

• quavohuncho23 kullanıcısına yanıt

aman hocam hangi yayınlara ne paralar akıyor en azından kaliteli bunlar... normal yayınlara bile 50 lira bayılıyoruz aman hatırlatma

• 345 in ayt fizik kitabı güzel değil fiziği öğretmez ezberletir

• sizce hangisi iyi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yıl çözmedim ama geçen sene ösym tadında kısımları güzeldi gibi hatırlıyorum. öyleydi ya baya ben beğenmiştim aslında elektrik-manyetizma kısımlarını filan. kitabın tamamını çözseydim keşke ama her şeyi tamamlamış olsak mezuna kalmazdık zaten 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ayt fizik kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3d efsanedir aydın yayınları da iyi bence karaağaç biraz üst seviye

• noobodynow kullanıcısına yanıt

bende mezunum çözdüm geçen sene :D

• 3d kullandım bu sene aydını da elektriğe kadar çözdüm ama fazla kasıntı gelmişti

• mezuna kalma garantili diyelim o zaman ya ama aklımda iyi kalmış nedense. sorun bendeydi ama kitapta değil valla yarım yamalak çalıştım her şeye

• 345 ayt fizik sb çözdüm. nihat bilginin denemesi tarz olarak yakındı. ama zorluk olarak 1-2 gömlek üstte tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 25 Nisan 2022; 23:32:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir tık konu dışı kalabilir ama üstte ismi geçtiği için soruyorum: Aydın TYT Fizik çözen var mı? Ben çözerken inanılmaz zor gelmişti kitap (sonra temelde ağır sıkıntım olduğunu fark ettim tabii) ama kitap size de zor geldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 fen denemesi güzel ama ordaki fizik soruları yine ösym gibi deneysel değildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.