üçyüzkırkbeş yayınları hakkında/ayt fizik deneme önerisi

-
-
3D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aman çıkarmasınlar hocam bi branş denemeyi 80den çakarlar insanlara
-
aman hocam hangi yayınlara ne paralar akıyor en azından kaliteli bunlar... normal yayınlara bile 50 lira bayılıyoruz aman hatırlatma
-
345 in ayt fizik kitabı güzel değil fiziği öğretmez ezberletir
-
sizce hangisi iyi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yıl çözmedim ama geçen sene ösym tadında kısımları güzeldi gibi hatırlıyorum. öyleydi ya baya ben beğenmiştim aslında elektrik-manyetizma kısımlarını filan. kitabın tamamını çözseydim keşke ama her şeyi tamamlamış olsak mezuna kalmazdık zaten
-
3d efsanedir aydın yayınları da iyi bence karaağaç biraz üst seviye
-
bende mezunum çözdüm geçen sene :D
-
3d kullandım bu sene aydını da elektriğe kadar çözdüm ama fazla kasıntı gelmişti
-
mezuna kalma garantili diyelim o zaman ya ama aklımda iyi kalmış nedense. sorun bendeydi ama kitapta değil valla yarım yamalak çalıştım her şeye
-
345 ayt fizik sb çözdüm. nihat bilginin denemesi tarz olarak yakındı. ama zorluk olarak 1-2 gömlek üstte tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 25 Nisan 2022; 23:32:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir tık konu dışı kalabilir ama üstte ismi geçtiği için soruyorum: Aydın TYT Fizik çözen var mı? Ben çözerken inanılmaz zor gelmişti kitap (sonra temelde ağır sıkıntım olduğunu fark ettim tabii) ama kitap size de zor geldi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
345 fen denemesi güzel ama ordaki fizik soruları yine ösym gibi deneysel değildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

3D
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X