Şimdi Ara

Ucuzbudur.com / GND Bilişim güvenilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
16.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Logitech Klavye + Steelseries Mouse Pad aldım gayet ilgililerdi kargoyuda hızlı gönderdiler. (N11 üzerinden yaptım alışverişimi)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde ps4 ile ilgili bi yorum alamayacagiz. Telefon konusu can sıkıcı olmuş baya bi ama...
    Ps4 alan varsa bi zahmet yorum yapsın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: pkm

Herhalde ps4 ile ilgili bi yorum alamayacagiz. Telefon konusu can sıkıcı olmuş baya bi ama...
    Ps4 alan varsa bi zahmet yorum yapsın ya

dostum bende oradan aldım ps4 ümü ve gayet güvenilir. daha öncede xbox 360 almıştım yani gayet gönül rağatlığı ile alabilirsin. zaten ilgilenen bir yer.
  • arkadaşlar telefonu iade aldılar. 10-15 gün içerisinde kargo al ver onları koşturdum. problem ise tedarikçi firma kaynaklı bir problemdi. fakat telefon problemsizmiş hiç bir çizik yokmuş gibi şeyler söyledi telefondaki ucuzbudur.com yetkilisi. sıfır telefon alıyorum çizikler çıkıyor üstünde ve hoparlörü çalışmıyor. bunun üzerine satıcı telefonda problem bulunmadığını söyleyerek beni suçluyor. yine de iade aldılar ve param hesabıma belirtilen tarih aralığında yattı. dava açacağım falan diye uyardım onun da etkisi olmuştur büyük ihtimalle. isteyen istediği yerden alışveriş yapabilir. ben bu firmadan bir daha iğne dahi almam. internet alışverişlerinde bir firmanın kalitesi yaşanan bir probleme verdiği tepkiyle belli oluyor malesef.
  • Reklam kokuyor buralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belgeleriyle beraber ıspatlayabilirim çok isteyene.

edit: başımdan geçen bir problemi anlatmakla neyin reklamını yapıyomuşum çok merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottiismp -- 8 Kasım 2015; 22:53:26 >
  • Firma gayet güvenilirdir, kendilerinden xbox360 aldım yazın başında çipli 250 gb, halen kullanmaktayım gayet güvenilir bir firma.

• Valla gittim PS4 u aldım. İnşallah pişman olmayız...
    Aldık almasına da şöyle can sıkıcı bir olay oldu, aynı duruma dusmemenizi öneririm.;
    Şimdi cuma "aksam" aradım adamları 1TB ps4 varmı, özellikle distributor garantili olacak dedim. Var abi gel ne zmn istersen dediler. C.tesi sabahı gittim 10.oo gibi. Dedim böyle böyle dün akşam konuştuk falan filan...
    Elimde kalmadı dist.garantili italatci garantili var dedi.
    Adamın tavrı aynen şu;
    (Ukala böyle ister al ister alma edasıyla)
    Ben senin kimle konuştun bilemem de,
    İşte bilmem nerelere nerelere satiyoruz da, akşamdan sabaha bile bitermiste...
    Alırsan 5oogb lik var distributor garantili falan.....
    Cok uzatmayayayım, attım 2oootl yanında bişiler alıp çıktım. Ama ne bi garanti belgesi doldurdular ne alaka, böyle ukala ukala. O anda alternatifim olsa almazdım kesinlikle. SİNİR oldum o kadar yol gittiğim için aldım çıktım...
    Tavsiyem;
    Baştan kesinlikle görüşün ve görüştüğünü kişinin ismini alın!..

• pkm kullanıcısına yanıt
    görüştüğünüz kişinin ismi gökhan. benim telefon maceramda muhatap olduğum kişide aynen kendisi. telefonda çizikler olduğunu söylüyorum. sizin dediğiniz gibi birşey yokmuş diyo bana. gelde sinir olma. bu konuyu takipteyim. bu firmayı kimseye tavsiye etmiyorum. yaşayabileceğiniz maceraları göze alıyorsanız tabiki istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsinz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottiismp

görüştüğünüz kişinin ismi gökhan. benim telefon maceramda muhatap olduğum kişide aynen kendisi. telefonda çizikler olduğunu söylüyorum. sizin dediğiniz gibi birşey yokmuş diyo bana. gelde sinir olma. bu konuyu takipteyim. bu firmayı kimseye tavsiye etmiyorum. yaşayabileceğiniz maceraları göze alıyorsanız tabiki istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsinz.

Başkan kesinlikle haklısın. Bence durum şundan kaynakli;
    Şimdi bu adamlar ucuz ürün satıyor, tamam orjinal mal mı, evet öyle.
    Ama babasının hayrina değil yani çoğunluğu bandrolsuz ürünlerinin yani kibar tabirle özel ithalatçı ürünü. Tahminimce normal yasal yolla gelen ürünlerden bile kar marji fazla.
    Evet bu güne kadar sattıkları malın arkasında durmuslar ki pazarda yer bulmuşlar. Ama bu da olmasi gereken zaten, özellikle taktir edilecek bir durum değil yani.
    Gelelim esnaflik kısmına;
    Pazarda yerleri sağlam olduğu için,
    Satış surkilasyonlari fazla olduğu için, adamların sana minnetim yok edasıyla iş yapmaları yanlış.
    Yani abiyane tabirle;
    Alırsan ekime, almazsan z.kime kadar hissiyati var.
    Senin durumda da al işte çözdüm, tatava yapma tavırları var...
    Valla bence çok yanlış bi davranış.
    Bunlardan sonra gittim bi iki oyun daha alayım dedim. Teknosadan tanesine 240 lira verdim oyunların. Almadan önce de sordum kaç para? =160 tl
    Bandrollü mü? =yookk
    Adamlar oyun konsolu alınca çocuk muamelesi yaptılar, kurum kimliğime düğme iliklerler ama. Ki ticaret yasasını, usulunu veadabini gayet iyi bilen bir vatandasim....
    Uzun oldu ama can sıkıcı olduğu için paylaşmak istedim hissiyatimi.
    Sen söz;
    Tavsiye edermiyim? Kesinlikle Hayır
    Bir daha gidermiyim? Kesinlikle Hayır.
    Esen kalın...

• Telefon almayı düşünüyorum burada güvenilir yazanda olmuş, güvenilir diyende olmuş.
  • Kesinlikle güvenilir değildir. 4 şubatta oluşturuduğum siparişi 5 şubatta tedarik edemiyoruz diyerek iptal ettiler ve iptal edilen siparişin ödemesi bugün (16 şubat) henüz yappılmış değil. 3 kere telefonda konuştuğum kişi her konuşmada başka bahaneler ileri sürdü. İlkinde sipariş iptalini bildiren maili atmayı unuttuğunu ileri sürdü, e-ticarette her şeyin otomatik olduğu bu zamanda bu yalana peki dedik, ikincide bankaların bazen hesaplara geç yansıttığını söyledi ki bugüne kadar defalarca iade ücreti aldığım siparişlerde 2 günü geçen iade süresi olmamasına rağmen ona da peki dedik, sonuncusunda ise gönderdiği iptal mailinin ilgili birimde spam kutusuna düştüğünü söyledi. İşin ilginci siparişin iptal edildiği bilgisi mail yolu ile 15 şubatta geldi. Firmanın şikayetvar.com da ki şikayetlerine bakarsanız şikayetlerin %90 ı tedarik edilemeyen siparişlerin geri ödemesinin yapılmaması yada geç yapılması. Bu firmalar iadeleri günlerce haftalarca bekleterek sizin paranızla haksız kazanç elde ediyorlar ve dolaylı yoldan vergi kaçırmışta oluyorlar. Ben önce şikayetvar.com a sonra da Başbakanlık online şikayet hattı olan bimer.gov.tr ye bu durumu bildirdim. Siz de bu ve buna benzer şikayetlerinizi bimer.gov.tr üzerinden yapın ki bu tarz firmalar denetlenip cezalandırılsın. Kısacası kendi parasıyla rezil olmak isteyen, ben günlerce uğraşırım türlü türlü yalanları dinlemek hoşuma gider diyen olursa bu firmadan sipariş verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mserifoglu

Kesinlikle güvenilir değildir. 4 şubatta oluşturuduğum siparişi 5 şubatta tedarik edemiyoruz diyerek iptal ettiler ve iptal edilen siparişin ödemesi bugün (16 şubat) henüz yappılmış değil. 3 kere telefonda konuştuğum kişi her konuşmada başka bahaneler ileri sürdü. İlkinde sipariş iptalini bildiren maili atmayı unuttuğunu ileri sürdü, e-ticarette her şeyin otomatik olduğu bu zamanda bu yalana peki dedik, ikincide bankaların bazen hesaplara geç yansıttığını söyledi ki bugüne kadar defalarca iade ücreti aldığım siparişlerde 2 günü geçen iade süresi olmamasına rağmen ona da peki dedik, sonuncusunda ise gönderdiği iptal mailinin ilgili birimde spam kutusuna düştüğünü söyledi. İşin ilginci siparişin iptal edildiği bilgisi mail yolu ile 15 şubatta geldi. Firmanın şikayetvar.com da ki şikayetlerine bakarsanız şikayetlerin %90 ı tedarik edilemeyen siparişlerin geri ödemesinin yapılmaması yada geç yapılması. Bu firmalar iadeleri günlerce haftalarca bekleterek sizin paranızla haksız kazanç elde ediyorlar ve dolaylı yoldan vergi kaçırmışta oluyorlar. Ben önce şikayetvar.com a sonra da Başbakanlık online şikayet hattı olan bimer.gov.tr ye bu durumu bildirdim. Siz de bu ve buna benzer şikayetlerinizi bimer.gov.tr üzerinden yapın ki bu tarz firmalar denetlenip cezalandırılsın. Kısacası kendi parasıyla rezil olmak isteyen, ben günlerce uğraşırım türlü türlü yalanları dinlemek hoşuma gider diyen olursa bu firmadan sipariş verebilir.

Bravo tebrik ettim sizi.

• Merhaba arkadaşlar, ps4 oyunu almayı düşünüyorum bu siteden fatura kesiyorlar mı acaba oyunlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyksvsc

Merhaba arkadaşlar, ps4 oyunu almayı düşünüyorum bu siteden fatura kesiyorlar mı acaba oyunlara?

Oyunu bırak iki binlik konsola dahi vermediler. Birde oyuna mi verecekler?
    (Ona da vermediler fiş fatura hiçbirşey. Peşinen cevaplayim)

• pkm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, GG den bi farkı yok o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyksvsc

Teşekkür ederim, GG den bi farkı yok o zaman :)

Rica ederim. Ben aldım ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Alma sebebimi de başlarda aciklamistim. İyi günler dilerim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.