Şimdi Ara

ucuza orjinal windows alma rehberi (güncel paypal açık) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
42
Favori
37.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bende almak istiyorum fakat hangisini almalıyım aşagıdaki linklerden biri win10 update yazıyor diyerinde yazmıyor 2$ fark var yardımcı olumusunuz.

win8.1profull

wn8.1pro+updatewin10
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

Telefon ile etkinleştirmeyi deneyin hocam. Bende de az önce aynısı oldu, başka bir bilgisayarda kullanılıyor diyip aktifleştirmedi. Microsoft türkiye'nin 444'lü hattını arayıp gerçekleştirdim etkinleştirmeyi. Zaten onay kodunu girdikten sonra bu lisansı sadece tek bilgisayarda kullanıyorsanız 1'e basın diyor, basınca onaylanmıştır diyip kodu veriyor.

Tesekkürler telefonla aktiflestirdik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti sanal kart alımı denedim. 3D secure şifresini girdikten sonra "alım reddedildi" uyarısı verdi. Bu hatayla karşılaşan var mı?

Ekleme: Sitede paypal ile satılan 64 bit windows 8.1 (windows 10'a yükseltilebilen) bulamadım. Eğer varsa link atarsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korialstrasz -- 16 Temmuz 2015; 18:44:27 >
  • Hocam Paypal Yada Kredi Kartıyla Alabileceğim Link Varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkhans

Hocam Paypal Yada Kredi Kartıyla Alabileceğim Link Varmi

http://www.wmcentre.net/des.php?noc=1754916

adres bu. "K" ile başlayan yeşil yere tıklayınız. Açılan pencerede, Webmoney yazan yere tıklayıp "Paypal" deyin. Ardından ödemeyi gerçekleştirin.
  • İşin içine kredi kartını katmadan ödeme yapabileceğimiz bir sistem var mı? Paypal aklıma ilk gelen ama orada da paypal sistemine kredi kartımızı tanımlanıyor. Diğer sistemler ile ilgili Tr destekli olan var mı özellikle banka havalesi vb. yapabileceğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanfilig -- 17 Temmuz 2015; 4:20:42 >
  • öncelikle

herkesin mübarek ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını diliyorum,

kaçırmadınız namazı umarım :))

not:bikaç gün forumdan uzaklaşalım lütfen....
  • çok sağol ben yararlanmasam da(dreampark)güzel işler yaptın konuda,iyi bayramlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptanfilig kullanıcısına yanıt
    paypal'a ön ödemeli kart ekleniyor hocam.migros'tan 5 tl ye alın bir tane.kullanacağınız miktarı yatırın.birkaç tl kesinti yapıyor inial kart ona göre 5 tl filan fazla yatırırsınız.kesintiler yüzünden sürekli kullanılacak bi kart değil ama arada tek tük işlemler için kullanılabilir.paypaldan işleminizi yapın.içiniz rahat olsun. gerekirse işlem yaptıktan sonra paypaldan kartı kaldırırsınız.

yandex money ve web money denemeye kalkıştım.yandex money kart ekleniyor telefona onay geliyor fakat satın alma işlemi başarısız oluyor. visa kullandım.mastercard olur mu bilmiyorum.web money de ise yine kart ekleniyor fakat pasaport işlemi filan varmış.orda da bir sorun çıktı.olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kreat kullanıcısına yanıt
    Ben de webmoney ile almayı düşünüyordum. Pasaport işini nerden duydunuz hocam, doğruluğu nedir?
  • Herkese Hayırlı Bayramlar.

Keyi 1 hafta önce bende aldım, fakat hiç denemedim bayramdan sonra yeni sistem topluyorum ve keyi bu sisteme girip kullanmak istiyorum.
  • Hocam olmuyor nedenini bilemedim

• volkhans kullanıcısına yanıt
    Hangi işlemleri yaptınız? Nerede tıkandınız?

• Korialstrasz kullanıcısına yanıt
    Passport webmoneyde kullanılan bir sistem, işlem yapma limiti belirliyor galiba. Ben uğraştım ama beceremedim.

https://wmaraci.com/forum/paypal-diger-para-islemleri/webmoney-online-odeme-sistemi-hakkinda-bilmeniz-gerekenler-116810.html

Edit: sistem Türkiye destekli. Eğer başarılı şekilde satın alma gerçekleşirse haber verirsen iyi olur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 17 Temmuz 2015; 18:27:49 >
  • Hocam PayPal ile aldım ama bana bir kod geldi ama mailden siteye yönlendirdi banka dan msj falan gelmedi almışmıyım acaba bilgi verirmisiniz

Oplata.infodan email gelecek. Oradaki linke tıkla. Key gözüküyor.

• Evet hocam öyle oldu bi cod geldi o KEY mi oluyor yani mail adresim de cod var yani almış mı bulundum

Hocam Bu arada Sağolun

Ama hocam PayPal ile alınınca bankaya yönlendirme yapmadı yani yapmıyormu acaba öğrenebilirmiyim

Merhaba hocam. Öncelikle hayırlı bayramlar. Paypal ile windows 8.1 mi aldınız? Aldığınız ürünün linkini atarsanız çok sevinirim. İyi akşamlar.
  • Merhabalar Hocam hayırlı bayramlar az yukarda dedehan arkadaşımız vermiş o link den aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkhans -- 17 Temmuz 2015; 20:36:15 >
    O ürünü görmüştüm ancak stok bitti yazıyor. O bakımdan başka bir üründür diye düşündüm hocam. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.