viski almayı düşünüyom.en fazla 20 tl ye viski bulunurmu tekel bayilerde?
ucuz viski alacağına git 4 tane bira al hiç tavsiye etmem ucuz viskilerin tadı iğrenç oluyor içeceksen ya jack daniels yada chivas regal içeceksin paran yoksada votka yada bira iç
her viskinin kendine özgü bi tadı vardır ayrcıa pahalı bi zevktir 20 liraya bişey alamassın o paraya varsa bile cok özel bi tadı olmayacak seni ilk seferde viskiden soğutucak.ama arkadasta söylemiş chivas 20 lik bulabilirsen 25 lira civarı tadımlık alırsın hem ilk defa içiceksen idealdir chivas çok sert olmayan bi viski ve kalite güzel içimi olan bir viski...ama cok özel bir zevktir viski bi kere alıstınmı kolay kolay bırakamassın =)
arkadaşlar elimde 2 aden jack danıels var kıbrıstan aldım gecen hafta. almayı isteyen varsa uygun fiyata verebilirim.
sidik iç aynı
the famous grouse hem ucuz hem kaliteli yani süper ama bulabilir misin bilemem araştırman lazım.
red label içtim ama dilimi değdirdim desem daha doğru olur. bira vodka güzelde viski iğrenç bişey ya. lağım suyu iç daha güzeldir eminim
ben 27,5 liraya 20 lik viski aldım, tadının votkadan hiçbir farkı yoktu. Sek vodka içmiş gibi oldum, iğrençti..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme