Şimdi Ara

Ucuz viski?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • viski almayı düşünüyom.en fazla 20 tl ye viski bulunurmu tekel bayilerde?

• ucuz viski alacağına git 4 tane bira al hiç tavsiye etmem ucuz viskilerin tadı iğrenç oluyor içeceksen ya jack daniels yada chivas regal içeceksin paran yoksada votka yada bira iç
  • merak ediom tadını
  • bi bara git iç madem .
  • Bulabilirsen 20 cl'lik Chivas Regal 23-25 Lira civarı
  • 20 TLye yokmu yaw?
  • 20 tl ye vardı ama ismini hatırlamıyorum tekele git abi bana en ucuz viskiyi göster de gösteririler zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık uygun viski
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekel votka vardaa,
    Tekel viski neden yok ???
  • tadında merak edillecek birşey yok.güzel değil..
  • her viskinin kendine özgü bi tadı vardır ayrcıa pahalı bi zevktir 20 liraya bişey alamassın o paraya varsa bile cok özel bi tadı olmayacak seni ilk seferde viskiden soğutucak.ama arkadasta söylemiş chivas 20 lik bulabilirsen 25 lira civarı tadımlık alırsın hem ilk defa içiceksen idealdir chivas çok sert olmayan bi viski ve kalite güzel içimi olan bir viski...ama cok özel bir zevktir viski bi kere alıstınmı kolay kolay bırakamassın =)
  • arkadaşlar elimde 2 aden jack danıels var kıbrıstan aldım gecen hafta. almayı isteyen varsa uygun fiyata verebilirim.
  • sidik iç aynı

• the famous grouse
    hem ucuz hem kaliteli yani süper ama bulabilir misin bilemem araştırman lazım.
  • red label içtim ama dilimi değdirdim desem daha doğru olur. bira vodka güzelde viski iğrenç bişey ya. lağım suyu iç daha güzeldir eminim
  • ben 27,5 liraya 20 lik viski aldım, tadının votkadan hiçbir farkı yoktu. Sek vodka içmiş gibi oldum, iğrençti..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.