Şimdi Ara

Ucuz termal macun nereden bulabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muhammet5552

Macunu sürdükten sonra soğutucunun ayaklarının tam oturmasına dikkat et , eğer montajda hata yapmassan kesinlikle faydasını göreceksi. kolay gelsin Allah yardımcın olsun.

Yok abi bir işe yaramadı desem yeridir, hatta üstüne koydum biraz üstüne fanı koydum açtım gigabyte açılış ekranı geldi ama bip sesi gelmedi,daha sonra geldi. Değerlere baktım pek değişmemiş, fanı söktüm baktım noldu diye ama fan acayip sıcaktı yani öyle böyle değil, daha sonra tekrar koydum yerine ama sürmedim bu sefer açmaya çalıştım ekran geldi bu sefer bip sesi önceki gibi daha da geç gelmedi en az 2 dk bekledim gelmedi kapattım pc yi tekrar fanı sötküm baktım yine birşey yok hani tekrar taktım bu sefer açmaya çalıştım herşey vakti yerinde açıldı ama gerçekten işe yaramadı. 7,5 tl lik bir macun almıştım ama bu kadarını da beklemiyordum

Edit:Sistem açmada bir sorun yok işlemci yerinden oynamıştı ondan oldu sanırım.Battlefield 3 açıyorum mesela önceden 90 derece olan cpu sıcaklığı şuan 85 ama işlemci sıcaklığında değişen birşey yok pek 79 max derece.Ama şöyle önceden 1 dk içinde o sıcaklığa ulaşırdı şu an 10 dk oynanması gerek en az, fazla sürmedim fanı oturttum.Sanırım bir soğutucu şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiyyyy -- 9 Şubat 2015; 20:24:10 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.