sshvm.com burda serverlar cok ucuz. ama ne kadar güvenli ve sunucular ne kadar iyi bilemiyorum. size alayım mı? bide alırsam lokasyonu neresi olsun?
quote:Orijinalden alıntı: burak3527 sshvm.com burda serverlar cok ucuz. ama ne kadar güvenli ve sunucular ne kadar iyi bilemiyorum. size alayım mı? bide alırsam lokasyonu neresi olsun? Paketin aldında sunucu lokasyonu yazıyor hocam : Location: Kansas City güvenilirlik bakımından bilmiyorum daha önce bu siteden alışveriş yapmadım
quote:Orijinalden alıntı: ilyasileri quote:Orijinalden alıntı: burak3527 sshvm.com burda serverlar cok ucuz. ama ne kadar güvenli ve sunucular ne kadar iyi bilemiyorum. size alayım mı? bide alırsam lokasyonu neresi olsun? Paketin aldında sunucu lokasyonu yazıyor hocam : Location: Kansas City güvenilirlik bakımından bilmiyorum daha önce bu siteden alışveriş yapmadım lokasyonu n yazdıgı yeri biliyomda neresi olsun onu soruyorm
quote:Orijinalden alıntı: burak3527 quote:Orijinalden alıntı: ilyasileri quote:Orijinalden alıntı: burak3527 sshvm.com burda serverlar cok ucuz. ama ne kadar güvenli ve sunucular ne kadar iyi bilemiyorum. size alayım mı? bide alırsam lokasyonu neresi olsun? Paketin aldında sunucu lokasyonu yazıyor hocam : Location: Kansas City güvenilirlik bakımından bilmiyorum daha önce bu siteden alışveriş yapmadım lokasyonu n yazdıgı yeri biliyomda neresi olsun onu soruyorm Pardon hocam ben yanlış anlamısım kusura bakmayın.
quote:Orijinalden alıntı: ilyasileri quote:Orijinalden alıntı: burak3527 quote:Orijinalden alıntı: ilyasileri quote:Orijinalden alıntı: burak3527 sshvm.com burda serverlar cok ucuz. ama ne kadar güvenli ve sunucular ne kadar iyi bilemiyorum. size alayım mı? bide alırsam lokasyonu neresi olsun? Paketin aldında sunucu lokasyonu yazıyor hocam : Location: Kansas City güvenilirlik bakımından bilmiyorum daha önce bu siteden alışveriş yapmadım lokasyonu n yazdıgı yeri biliyomda neresi olsun onu soruyorm Pardon hocam ben yanlış anlamısım kusura bakmayın. No problem