Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 UCUZ SIFIR GAMİNG MOUSE'LAR >> G305-BASILISK-G402-DEATHADDER Satın Al 1 Temmuz 2020 22:08 1 1 UCUZ SIFIR GAMİNG MOUSE'LAR >> G305-BASILISK-G402-DEATHADDER Ürünlerin hepsi geçen hafta Amazon'dan gelmiştir. Ürünler tamamen kapalı kutu ve açılmamıştır. Markaların kalitesini ve garantilerini bilen bilir, fazla oldukları için satıyorum. Her hafta liste güncellenebilir duruma göre farklı modeller olabilir. Fiyat olarak;Razer DeathAdder Essential 6400dpi : 260 TL (arkadaşlar 6400 DPI olan sürümdür ve yeni çıkmıştır, diğer sürümlerle karıştırmayın.)Logitech G305 : 330 TL (son 1 adet)Logitech G402 : 260 TLRazer Basilisk 16000 dpi : SATILDIKargolar alıcıya aittir.Fiyat olarak şu an Türkiye'de sıfır fiyatlarına bakarak yazdım ve en uygun fiyatı yazdığımı düşünüyorum. Daha uygunu bulunursa söyleyebilirsiniz ona göre indirim yaparım.Gaziantep içi elden teslim edebilirim diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde satıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Hardline Whey Protein Tozu - 4 KG Çikolatalı