Şimdi Ara

Ucuz iPhone’a Ait En Son Sızıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple’ın yaz sonunda veya sonbaharda iPhone 5S ve plastik kaplama olan düşük ücretli iPhone modelini sunması bekleniyor. Bugüne kadar iki modele ait çok sayıda sızıntı yaşanırken, en son sızıntı, ‘iPhone Light’ adını taşıması beklenen ucuz iPhone’a ait.

Fransa’nın Apple haberlerine odaklanan Nowwhereelse.fr sitesinde beliren fotoğrafta, iPhone Light için üretildiği öne sürülen farklı renklerdeki kaplamalar görünüyor.

Fransız sitesi, beklendiği gibi plastik kaplamaların ‘Asyalı bir kaynak’ tarafından kendilerine iletildiğini belirtti. Söz konusu kişinin Çinli olduğu ifade edildi.

Business Insider’ın haberine göre, fotoğraflar bugüne kadar ortaya atılan iddilarla uyuşuyor. Birincisi, plastik çerçeveler bahsedildiği gibi birçok renge sahip, ikincisi de Apple’ın yeni işletim iOS 7’nin canlı renklerle bezenen görünümüne uyum sağlıyor.

Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25452907/

Açıkcası ben rengarek olmasını istemem.Siyah ve beyaz'dan başka renk yakışmıyor iPhone'a.

• başlarda hiç inanmıyordum ama artık iyice birbiriyle uyuşan haberler çıkmaya başladı inanmaya başladım bende.. ios 7 renk renk falan.. zaten tanıtımda işte ucuz iphone demiyceklerdir. iphone mini yada adını başka bişi derler o şekilde tanıtırlar.

nerdesin steve baba
  • Stebe Jobs mezarda ters doncek herkes iphone dan kopya cekerek telefon yapar iphone nokia ya ozenmis batirdilar firmayi resmen ama apple supriz yapabilir.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat siyah yada beyazdan ibaret değil apple anladı bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.