Şimdi Ara

Ucuz Fiyatlı İhtiyaç Fazlası Ürünler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Evde boş boş durup kullanılmayan ürünleri sizlerle paylaşacağım,benim işime yaramıyor.Bazıları hevesle alınıp kullanılmayan,bazıları ihtiyaç olmadığı için kenarda duran ürünlerdir.Ürün özelliklerini ve fiyatlarını belirtiyorum,

    -Dark Evopad R7940 tablet;ürün ipad mini boyutunda ve alüminyum kasaya sahiptir.1 gb ram var,ekran kalitesi muadillerine göre çok çok iyi seviyededir.8 gb dahili hafızası mevcuttur,garantisi devam etmektedir.4-5 ay önce alındı bir kaç kez kullandım şuan kenarda duruyor.
    FİYAT:270 TL

    -Sony ZX600 kafaüstü kulaklık;ürünün belki birkaç ay garantisi var yada bitmiş olabilir,garanti belgesi ve fişi mevcuttu bulamadım şuanda,sony center dan alınmıştır.Herhangi bir problemi bulunmamaktadır.
    FİYAT:60 TL

    -LG DVD-RW;ürün eski bilgisayarıma aittir,herhangi bir problemi bulunmamaktadır.
    FİYAT:15 TL

    -NOKİA 5800;ürünü parça amaçlı alabilirsiniz,mikro simkartım içinde kalmıştı,biraz zorladım çıkartmak için sonra cihaz bir açılıp bir kapanmaya başladı.Yeni telefon aldığım için uğraşmadım.
    FİYAT:40 TL

    -Ses Kablosu;çift taraflı kalitesli ses kablosudur,evde kurduğum ses sistemi için kullanmıştım bir ara,şuan kullanılmıyor.Herhangi bir problem yada deformasyonu yoktur.
    FİYAT:15 TL

    -BLUESKY DİSCMAN;Bir aralar çok meşhurdu :) fransadan hediye olarak tarafıma gelmişti,sadece track çalıyor.Herhangi bir sorunu yok,ufak tefek deformasyonu var.Pille çalışmaktadır.
    FİYAT:30 TL

    -HP Deskjet F370 tarayıcı ve yazıcı;Ürünün kartuşu yoktur.Tüm özellikleri çalışmaktadır,sadece kartuş almanız gerekiyor.İsterseniz sadece tarayıcı amaçlıda alıp kullanabilirsiniz.Uzun süredir kullanılmadığı için ufak tefek deformasyonlar olabilir.
    FİYAT:25 TL

    -Canon Pixma İP1800 Yazıcı;Ürünün kartuşu yoktur.Kartuş alıp kullanabilirsiniz.Tüm özellikleri çalışmaktadır.
    FİYAT:20 TL

    -Bunların yanı sıra,otomotivle ilgili renault,mercedes ve bosh eğitim cdleri ve CBT programları bulunmaktadır.Otomotiv sektörüyle uğraştığım için otomotivle ilgili konuları içeren döküman,animasyonlar vb ürünler bulunmaktadır.İhtiyacınız olan konuyu yazarsanız yada ilgilendiğiniz takdirde tarafıma bilgi verirseniz konuların içeriklerini yada programların nasıl olduklarına dair örnekler gönderebilirim.

    Şehir dışına teslimatta kargo alıcıya aittir,istanbul için uygun yerlerde elden teslimat yapılabilir.

    =Yukarda belirttiklerimin haricinde herhangi bir problem çıkması durumunda geri iade alabilirim.Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • resimleri bir türlü ekleyemedim arkadaşlar isteyen olursa mail olarak atabilirim,yüklüyorum donuyor kalıyor anlayamadım.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • hocam günaydın tabletin fotolarını demr7@hotmail.com adresine atabilirminiz,
    tabletin faturası ve diğer aksesuarları tam mıdır , üzerinde çizik vb var mıdır, pili ne kadar gidiyor ?
    ....teşekkurler
  • nondas kullanıcısına yanıt
    gün içerisinde pm olarak atıcam resimleri,faturası,aksesuarları kutusu faturası herşeyi mevcuttur.Çizik yada hasar yok.Cihazın bekleme süresi çok iyi kullanımdada ne yaptığınıza bağlı,ben nette takıldım,dizi izledim,youtube dan video fln izledim,1 gün gidiyor.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.