Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.067
Cevap
1.312
Favori
1.508.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sky-tours.com sitesinden daha önce bilet alan var mı ? güvenli bir sitemidir ?

Birde yurtdışı için indirimli bilet alabilecek arkadaslar varsa bana ulasabilir.İngiltere bileti lazım.
  • İki kişi için ağustosun sonlarına doğru Amsterdam'a gidiş dönüş bilet arıyorum. Ucuz bilet bulamadım. Avrupa içi uçuşların ucuz olduğunu düşünerek önce herhangi bir Avrupa şehrine gidip, bir kaç gün orayı gezdikten sonra Amsterdam'a geçebilirim. Yorumlarınızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvthsgm

İki kişi için ağustosun sonlarına doğru Amsterdam'a gidiş dönüş bilet arıyorum. Ucuz bilet bulamadım. Avrupa içi uçuşların ucuz olduğunu düşünerek önce herhangi bir Avrupa şehrine gidip, bir kaç gün orayı gezdikten sonra Amsterdam'a geçebilirim. Yorumlarınızı rica ediyorum.

transavia ya bakabilirsiniz
  • norveçe ucak bileti için hangi firmayı onerirsinz.
  • 25 ağustos tarihinde londradan izmire uçak bileti arıyorum.Uçak bileti alacak arkadaslar varsa teklifleri bekliyorum.
  • 2012 eylül' ün son haftasında İstanbul - basel ; basel - istanbul uçağına yer aramaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethe_57 -- 13 Temmuz 2012; 11:19:39 >
  • pegasus'tan %20 indirimli bilet bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

norveçe ucak bileti için hangi firmayı onerirsinz.

Sabihadan norwegian en ucuzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kordsa

quote:

nasıl yani

link var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kordsa

quote:

nasıl yani

link var mı ?

www.norwegian.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağustos ayı içerisinde tarih önemli olmadan en az 14 gün kalmak koşuluyla bangkok uçak bileti arıyorum.en uygun nasıl bulabilirim.
  • 30 ağustos-1-2 eylül civarlarında istanbuldan berlin viyana prag üçlüsünden birine ucuz uçak bileti arıyorum 2 kişi için, yardımcı olabilecek olan var mıdır?
  • arkadaşlar 29 haziran 2013 gidiş 11 temmuz 2013 dönüş 2 kişi bangkok bileti lazım fiyat verebilirmisiniz
  • takipteyim gezicem dünyayı
  • Konuyu baya beğendim takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutdorf

arkadaşlar 29 haziran 2013 gidiş 11 temmuz 2013 dönüş 2 kişi bangkok bileti lazım fiyat verebilirmisiniz

1 sene sonrasının fiyatları daha tam oturmamış olduğundan , su anda almak pek anlamlı olmaz. birkaç aysonra alsanız daha ucuz fiyat bulunabilir.
  • arkadaşlar temmuz sonu ya da ağustosun 2 sine kadar atinada olmak zorundayım,en ucuz şekilde nasıl geçebilirim oraya(tren-otobüs-uçak)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanya Valensiya için en ucuz biletleri nasıl alabilirim acaba?
  • kurban bayramı hariç kampanya bitimine kadar 329 € a bilet bulabiliyorsunuz . maalesef kurban bayramı fiyatları 800€ civarında :(

Varış noktası Economy Class başlangıç fiyatı*
    Dubai 329 Euro

İndirimli biletler, İstanbul’dan sadece Dubai, Mumbai ve Mauritius’a Business Class ve Economy Class gidiş-dönüş satın alınan biletler için geçerlidir. Tek yön seyahatler için geçerli değildir.
    İndirimli biletler sadece 3 gün, 24 ile 26 Temmuz 2012 tarihleri arasında satılacaktır.
    İndirimli biletlerle yapılacak seyahatlerin 24 Temmuz ile 26 Ekim 2012 tarihleri arasında tamamlanmış olması gerekmektedir.
    En az konaklama süre kısıtlaması yoktur.
    En fazla konaklama süresi 1 aydır.
    Rezervasyon değişikliği, bilet kesildikten sonra 75 Euro karşılığında yapılabilir.
    Rezervasyon değişikliği, rezervasyonu iptal ettirmeden uçuşa gitmeme durumunda 150 Euro karşılığında yapılır.
    İptal ve iade, uçuştan önce 150 Euro ceza kesilerek yapılır. Uçuş başladıktan sonra iade yapılmamaktadır.
    Rezervasyonu iptal ettirmeden uçuşa gitmeme durumunda iade 300 Euro ceza kesilerek yapılır. • 2 yaşına kadar bebek için fiyatın %20’si ödenir.
    2-11 yaş arası çocuk için fiyatın %75’i ödenir.

• Arkadaşlar merhaba. Lufthansa hava yollarından kazandığım millerle SADECE İzmir/İstanbul-Berlin VEYA Berlin-İzmir/İstanbul gidiş-dönüş bir adet bileti piyasadaki bulacağınız en ucuz fiyattan yüzde 20 indirimli temin edebilirim. Bunun için bana alternatifli tarihlerinizle birlikte pm atmanız yeterli.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.