Şimdi Ara

ÜCRETSİZ VERİLECEK BENQ SİEMENS EL71 2 ADET BATARYA(bataryalar rhayatialbayrak'a gönderildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE 2 ADET BENQ SİEMENS EL71 BATARYA VAR 1'i ORJİNAL DİĞERİ YAN SANAYİ ORJİNAL OLAN EN SON KULLANDIĞIMDA 2 GÜN CİVARI GİDİYORDU YAN SANAYİ OLANDA YAKLAŞIK 2 GÜN CİVARI GİDİYORDA İHTİYACI OLAN KİŞİ KARGO BİLGİLERİNİ VERİCEK BEN O ADRESE KARGOYU ALICI ÖDEMELİ OLARAK GÖNDERECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 4 Temmuz 2010; 13:12:02 >

• Bedavaya bile alıcı çıkmıyormu ya :D Bu DH ikinci el baya garip olmaya başladı :D saygılar
  • PB yi istiyoruz indirimli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimekan

PB yi istiyoruz indirimli...

• dostum burada 9 lira:
    http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=4306374

Benden sana tavsiye, bu fiyata satamazsın, indirmen.... ops.. zaten bedavaymış :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBK

dostum burada 9 lira:
    http://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=4306374

Benden sana tavsiye, bu fiyata satamazsın, indirmen.... ops.. zaten bedavaymış :P

üstüne para vereyim isterseniz
  • kaç para veriyorsun üstüne düşünmem lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

kaç para veriyorsun üstüne düşünmem lazım :)

ciddi alıcıysan pazarlık yapabiliriz sen bir teklif yap ben olumlu olumsuz cevap veririm
  • konyada öğretmenim...benq-siemens el 71 telefonumu pili 10 dk gitttiği için kullanamıyordum.ilanınıza şaşırdım.gerçekten ücretsiz mi göndereceksiniz.şaka değilse hem dua,hem teşekkür ederim.yoksa ben yanlış mı anladım.selamlar.hayati albayrak adresim konya anadolu İHL.beşyol civarı karatay-konya
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhayatialbayrak

konyada öğretmenim...benq-siemens el 71 telefonumu pili 10 dk gitttiği için kullanamıyordum.ilanınıza şaşırdım.gerçekten ücretsiz mi göndereceksiniz.şaka değilse hem dua,hem teşekkür ederim.yoksa ben yanlış mı anladım.selamlar.hayati albayrak adresim konya anadolu İHL.beşyol civarı karatay-konya

pm attım yarın bataryaları yollayacağım
  • iyi geceler diliyorum bekliyeceğim.tekrar teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.