Şimdi Ara

**ÜCRETSİZ ve HAYIR İŞİ** LOGITECH COMMUNICATE STX WEBCAM (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarımı elden çıkardığım için webcam'e de ihtiyacım kalmadı. 4-5 sene kadar önce Teknosa'dan 70 liraya alınmıştır. Bu süre zarfında titizlikle ve çok temiz bir şekilde kullanılmıştır. Tam model ismi QuickCam Communicate STX'dir. Sıfırdan farksızdır, bu sebeple temsili fotoğraf ekliyorum.

Gerçek VGA (640*480) çözünürlükte video kaydı yapabilen bir kameradır. Webcam'le birlikte sürücü CD'si de gönderilecektir. Windows sürücüsünü otomatik olarak buluyor ama ben CD'yi yine de vereceğim.

Webcam'i ücretsiz olarak veriyorum, sadece kargo ücretini karşılayacaksınız.
    Bunun yanı sıra, en önemli nokta Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)'ne kendim belirleyeceğim bir meblağda bağışta bulunacağım ve bu bağışın hayrı ve sevabı webcam'i alan kişinin olacak, en azından ben bu niyetle yapacağım. Bu sebeple, lütfen gerçekten ihtiyacınız varsa webcam'i isteyiniz.
    Bu forumda bu olgunlukta insanlar olduğuna inanmak istiyorum.

İyi forumlar.

Temsili fotoğraf:
     **ÜCRETSİZ ve HAYIR İŞİ** LOGITECH COMMUNICATE STX WEBCAM (ANKARA)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 7 Kasım 2014; 20:25:38 >

• Severek kullandigim bir urun herkese tavsiye ederim
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AH MEN

ilanın etiketi alınık kategorisinde bence düzelt

Haklısın hocam, nasıl olduysa "Alınık" kalmış. Teşekkürler
  • Tebrik ederim
  • HaSaN_2144'a ücretsiz gönderilecektir. Bağış da yine kendisi adına tarafımca ilanda belirtildiği üzere ÇYDD'ye yapılacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.