Şimdi Ara

Ücretsiz stratejik tarayıcı oyunu. Bize katıl ve ülkene yardım et.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerekli konuyu açabileceğim bölüm olmadığından burda paylaşıyorum arkadaşlar.

    Merhaba Arkadaşlar,
    Hepimiz bildiği gibi internette bir çok browser(İnternet Tabanlı) oyun bulunmakta
    bugün benimde oynadığım bir oyun olan E-sim hakkında bahsedeceğim.
    [COLOR="Red"]Kayıt linki:[/COLOR]
    e-sim - Free MMOG browser game
    E-sim Nedir?
    E-sim bir vatandaşlık oyunudur. Bir nevi rol oyunuda diyebiliriz gündelik olarak çalışma,antreman yapma,savaşma gibi haklarımız mevcuttur.Bunun yanı sıra
    Politika adaylığı,(Milletvekilliği,Başbakanlık) gibi seçimlere de katılabilir hatta kendi siyasi
    partinizi dahi oluşturabilirsiniz. Ayrıca politikadan zevk almayan arkadaşlar içinde şöyle bir şey mevcut Military Unit(Askeri Birlik) dediğimiz bir örgütleşme sistemide mevcut bir askeri birlik açarak yada var olan birine katılarak şirketler ekliyebilir gündelik komün sistemi oluşturup askerlerinizi emirleriniz doğrultusunda savaştırabilir onlara günlük mesajlar verebilirsiniz.
    Ya yok ben bunlardan da hoşlanmam derseniz Gazeticilik yapabilir bir çok farklı ülkeden kendinize okuyucu elde edebilir isterseniz tercümanlık yapabilir makalelerinizi ingilizce yayınlayıp bütün dünya'da okutabilir hatta belki inanmazsınız ama bu oyun üzerinden politik bilgisini geliştirip gerçek hayatta devlet mecralarında çalışanlarda mevcuttur.
    Ticari anlamda güzel işler yapabilirsiniz ürün al satımı
    ülkeler arası ürün pazar sistemi,
    ülkeler arası para pazarı mevcuttur işleri çok iletirseniz kendinize bir organizasyon satın alabilirsiniz.
    Veya anonim şirket sahibi olup hisse satabilirsiniz.

    Kısacası bu ve daha bahsetmediğim bunun gibi bir çok özelliğe sahip olan e-sim'de ayrıca 50 ülkenin dil paketide mevcuttur isterseniz Japonca isterseniz Türkçe yada İngilizce'de oynayabilirsiniz.

    [COLOR="red"]Kayıt linki:[/COLOR]
    e-sim - Free MMOG browser game
    vermiş olduğum linkten üye olmanız gerekmektedir. Bu sayede bana bir mesaj gelecek oyuna dahil olduğunuz hakkında ve 7. seviye ulaştığınızda bonus gold ve ekipman hakkı sahibi olacaksınız.Sizle daha rahat iletişime geçebileceğim kısacası referans linkidir bu kıbrısta başlamış olacaksınız bu sayede size yardımcı olabiliceğiz gidip Rusya'da başlarsanız size yardımcı olamayız.
    Kıbrısta başlamış olan arkadaşlarla kendi sohbet kanalımız olan
    Mibbit(Chat kanalı) adresini
    Dilerseniz Ts oda adresimiz
    ileteceğiz oyunu öğrenim sürecini bitiren arkadaşlara
    ekipman yardımı ve supply adını verdiğimiz gündelik haklarınızı harcamanıza yarayan ekmek ve hediye + silah gönderimi yapılacaktır. Şunu da belirtmeliyim ki oyuna ne kadar vakit harcarsanız o kadar öğrenirsiniz 1 gün oynayıp ya nası oyun bu diyip kapatırsanız hiç birşey öğrenemeden oyunuda anlamadan çıkmış olursunuz her gün gece saat 2'de gün dönümü olmaktadır ekmek,hediye haklarınız yenilenmektedir yani bir sonra ki gece 2 ye kadar.Bu sayede bir sonra ki gün tekrardan savaşabilmektesiniz ve tüm bunları yaparken ülkemizi Türkiyemizi ve Kıbrısımızı düşmanlara karşı savunabilirsiniz hatta çeşitli ülkeleri fetihinde büyük rol bile oynayabilirsiniz.

    Şimdi birazda oyuna geldiğiniz taktirde bize nasıl ulaşabileceğiniz hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum bu sayede size hem daha rahat ve hızlı bir şekilde bilgilendirme yapabiliriz
    hemde irtibatımız kuvvetli olur.

    Mibbit Chat Adresimiz: https://client00.chat.mibbit.com/?channel=%23eth.cyprus&server=rizon.mibbit.org
    Üyelik adınızı yazıp giriş yapmanız yeterlidir. Gelişmiş mibbit ayarlarınızı sohbete geldiğinizde size iletebiliriz isterseniz google'dan bakabilirsiniz.
    TeamSpeak Adresimiz: ts.teatow.net:9988
    kanalın adı Special OPS
    odada ki herhangi biriyle irtibata geçebilirsiniz.


    Dilerseniz özel mesaj atarak oyundanda bana ulaşabilrsiniz
    Nickim: Drahken

    Özel mesaj attığınız veya bize ulaşabileceğiniz adreslerden yazdığınız taktirde en kısa sürede sizlere dönüş yapacağım.

    Gelin hep beraber güçlenelim.

    [COLOR="red"]Kayıt linki :[/COLOR]
    e-sim - Free MMOG browser game
    Kıbrıs dışından veyahut vermiş olduğum link dışından account açtığınız taktirde yardımcı olmam size bunu unutmayın ve lütfen aynı internet adresinden bir den fazla account açmayın aksi takirde hesaplarınız çoklu hesap açımından banlanır.

    Şuan Türkiyenin ve Kıbrısın harita'da ki konumu fetih ettiği ülkeler
    Screenshot by Lightshot


    SSS- Neden Kıbrıs,Türkiye değil?
    C- Çünkü Türkiye'nin yeterli nüfusu var ve biz Türkiye'nin her türlü yardımına koşmaktayız Türkiye dostu olan kontrolü türklerin elinde olan bir ülkeyiz Diğer Türklerin kontrolünde olan ülkelerin aksine Kıbrıs'ın Türkiye'ye yardımları daha fazladır.
    Türkiye'nin İsraili fetih etmesinde büyük rol oynadık ve yeterli gücü Türkiye'nin kazanmasını sağladık.Ayrıca Türkiye'nin şuan ki başbakanıyla Kıbrıs'ın başbakanı yakın dostlardır.
    Screenshot by Lightshot
    SSS- Neden bu linkten kayıt olmalıyım?
    C- Çünkü bu sayede bana oyuna kimlerin katıldığına dair bir özel mesaj geliyor ve arkadaş listenizde otomatik ekli olarak oyuna başlıyorsunuz birbirimize ulaşımımız çok kolaylaşıcak ayrıca 7. seviye'ye ulaşan arkadaşlar bonus altın ve ekipman elde edeceklerr bana gelecek olan Q1 Ekipmanları 7.seviye'ye ulaşan arkadaşlara göndereceğim.Eğitim sürecenizi tamamladığınızda size gerekli ekipman, haklarınızda kullanabileceğiniz günlük ekmek ve hediye + silah verilmesi için.
    SSS- Kıbrısta başladığımız zaman nasıl bir kazancımız olacak?
    Bu ay kesenin ağzını sonuna kadar açıyoruz. Kanalda en fazla duran kişilere, aktifliklerine göre altın ve ekipman vereceğiz, bunun dışında video-görsel hazırlama, shoutlarla oyuncuları yönlendirme, makale yazıp medyayı aktif tutma konusunda da ödüllerimiz olacak. Bu konuda ödülleri, sizden beklediklerimizi de kısa zamanda açıklamaya başlayacağız.

    Şimdi söz sizde.Gelin yeteneğinizi sergileyin ne kadar iyi bir asker,milletvekili,başbakan olabileceksiniz hep beraber görelim. :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.