< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ÜCRETSİZ! Sonics VPN (2. sayfa)
-
-
Uygulamanın internet sitesinden kampanya için verdiğiniz mail adresiyle hesap açıp, uygulama üzerinden o hesapla giriş yaparsanız oluyor hocam. İlk başta benim de olmadı, böyle hallettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reklam olabilir. yani ben bir server kurdum vpn satıyorum diyelim müşteriye nasıl ulaşırım ? sağda solda tanıdıklara derim en iyi vpn diye konu açın, sonra da bedava deneme dağıtırım.
en kötü ihtimalle kredi kart bilgilerinizi çalmak istiyordur. veya katil izrayil devlet görevlilerinin gizli bilgilerini arıyordur, benimkiler işine yaramayacağı için yüklerim.
-
Verilerimizi kendi serverlerine gönderip işleme vb niyetleri olamaz mı. Verilerimizi diğer yerlerden korurken ya kendisi bir şey yapacaksa
Muhittin Topalak from Kazlıçeşme
o geldi aklıma. senin tarayıcı verilerini işleyip ne yapacaklar hocam ?
zaten google amca ebesini dikmiş telefonlarımıza, dün bir tanıdığıma ssd öneriyordum baya ssd lerden konuştuk şimdi n11 açtım kırk çeşit ssd öneriyor bana. daha ötesi var mı ?
-
Bu kadar ile yeterli kalır mı ki. Epostalar-şifreler-telefon numarası. Yani bunlar çok ciddi bilgiler.
ilk sayfaya da yazılmıştı bu mesaj silinmiş galiba.
siz satışını mı yapıyorsunuz ? sitesindeki fiyatlar çok pahalı geldi de.
-
Halen geçerli mi
bakmadım konuyu actıgımda gecerlıydı denemenız lazım. ayrıca yenı konu acıyorum orayada bakın ıhtıyacınız olan varsa ındırın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X