Şimdi Ara

Ücretsiz Opera Browser Lisansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarayıcı savaşları kızışıyor. kullanım kolaylığında firefox’la yarışan, güvenlik konusunda zaten lider olan opera 10. yıldönümü nedeniyle ücretsiz lisans dağıtıyor. hemen bir tane kapmak için şu adrese girin:

http://my.opera.com/community/party/

• Bedava Opera işi çok hoşuma gitti, hemen konuya eğileyim...

Link ve haber için sağol
  • Nerdeyse tum browser ları denedım ama Operayı tek gecerım. Bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvsA -- 31 Ağustos 2005, 10:54:31 >
  • Bir şey değil, maksat IE kullanımını ortadan kaldırmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: luxaeterna

Bir şey değil, maksat IE kullanımını ortadan kaldırmak

+1905
  • teşekkürler arkadaşım
  • Yanlız bu haberi bi arkadaş daha verdi aramadan niye yenisini açmak için ihtiyaç duyuyorsunuz?.İkincisi Türkiye saati ile saat 19:00'da dğıtılacakmış öyle yazıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ooo iste bu harika sagolasın
  • sağolasın çok işime yarayacak bir de smartphonelar için olan operalara ücretsiz lisans dağıtsalar....
  • yaw ben kacirdim herhalde hala dagitiyorlar mi? Bualabilir miyim hala bi yerden ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ntchble

yaw ben kacirdim herhalde hala dagitiyorlar mi? Bualabilir miyim hala bi yerden ?

Arkadaşım bir şey kaçırmadın.Opera artık ücretsiz.Lisansa ihtiyacın yok.Buradan ücretsiz olarak 8.51 sürümünü indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemennon -- 21 Aralık 2005 10:20:21 >
  • Teşekkür ediyorum çok iyi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.