< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (34. sayfa)
-
-
İki bankadan nakit avansla 100bin lira para çekebiliyorum. Bu parayı en kötü %27 den vadeye koysan ve her ay bu paradan nakit avans taksidini ödesen 12 ayın sonunda eline bedavadan para kalıyor. Çok saçma bir durum, parayı farklı yerde değerlendirsen riske göre daha çok para kazanabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 bin tl nakit avans x2
Aylık ödeme 11.139 tl x2
200 bin bağlasanız dahi alacağınız en yüksek faiz 5 bin olmuyor her ay 17 bin cebinizden ödemeniz gerekiyor üstelik parayı tuttuğunuzda enflasyon kaynaklı değer kaybı ve anaparanın erimesin de hesap ettiğimizde çok karlı bir iş olmuyor.
Bankalar bunları biz tüketicilerden çok daha önce düşünüyor o yüzden bu şekilde bedava para vermezler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100.000 liranın aylık ödemesi 9282₺ tutuyor. Toplam geri ödeme 111.391₺.
Bankaya 100.000 i yatırıp mevduat faizi aldığınızda(%27), her ay yatırdığınız paradan taksidi öderseniz elinize 12 ay sonunda havadan para kalıyor. Daha uzman biri varsa aylık ödenen taksit ve kalan paraları aylara göre hesaplayıp tablo paylaşsa daha net anlaşılır
Her ay nasil 9 Bin ödeyeceksin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar para çekip yatırım olarak kullanirsaniz ceza yersiniz.
çektiğim 100.000 liradan ödeyeceğim. kalan parayı tekrar mevduata yatıracağım, her ay gelen mevduat faiz azalarak gidecek ama yıl sonunda son taksidi ödediğinde elinde para kalacak.
-
Aylik 2 bin lira kazanıp 9 bin lira faizini nasıl ödeyeceksin ?
Anaparadan? Tüm kredi ödemesi bittiğinde elinde 2-3 bişey kalacak, onu da kâr olarak düşüneceksin.
-
-
Merhaba kamu bankası konut kredisi başvurusu ne zaman sonuçlanır ve maksimum miktar ne çıkar acaba ?
-
Merhaba,
Eğer devlet memuru iseniz çok hızlı sonuç alabilirsiniz
Merhaba,
%50 borçluluk oranı altına düşerse borçlarınız notunuz tekrar eski haline döner. Tabi bu zamanda ödeme gecikmesi yapmadıysanız.
Teşekkürler. Exper rapor vs derken bir de çalışanların baştan savması falan mecburen nakit avans ve ihtiyaç kredilerine yöneldik konut kredisindense..
-
Hocam yok imkansız. Findeks notu 1900 küsür abime almak istedik evi. Hepi topu 300.000 TL kredi verecekler. Ödemelerin toplamı limit sorunu yok. Son 10 yılda gecikmiş ödeme yok. Maaş müşterisiyiz. Kredi vermediler.
Bahaneleri ise geçen ay kullanılan 50.000 TL deprem kredisi. Bunu kullandık diye vermediler. Ön onaydan geçen kredi nasıl sonradan böyle yaptılar bilmiyorum. Çözümü var mıdır ?
Merhaba,
Bir çok banka avans hesap limitlerini düşürdü.
Allah yardımcımız olsun
Sizce bu daralma seçim sonucu düzelir mi?
Yani Belirsizlik,Kmh yüksek talep 1,36% faiz nedeniyle oldu herşey ..
Fakat mevcut yönetim merkez bankası emir ile böyle yapması..
Insanların Dolar, Altın almasını engelleyemezler.
Umarım bu daralma kısıtlamalar geçici olur .
Sabah uyandım 20,000 den 3,000 düşmüş YapıKredi.
Maaş aldığım Garanti 40,000 duruyor.
is Bank ise 25,000 duruyor şükür..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 18 Mayıs 2023; 8:41:39 >
Nakit avans kapanmış.
50k plan esnek hesap 3k olmuş.
Ama Vakıfbank Skylimitte 70k limit duruyor. 1.36
Merhaba,
Bordrolu maaşım 30K küsür. Kendi üzerime arabam ve motosikletim var. 1 milyon ev kredisi çekebilir miyim 1.20 oran ile? 1 milyon da ben peşinat koyup 2 milyonluk bir ev almak istiyorum. Teşekkürler
-
Merhaba yurtdışında ikamet ediyorum. Findeks notum 1379 ve 1.5 senedir düzenli kullandığım Garanti Bankası'ndan 10.000 TL limitli bir kredi kartım var fakat ne yaparsam yapayım limitini yükseltemiyorum. Türkiye'de SGK kaydım olmadığı için yurtdışındaki maaş bordromu limit artışı istediğimde müşteri temsilcime email aracılığıyla iletiyorum. Kendisi de yapabileceği bir şey olmadığını, bankanın ürünlerini kullanmaya devam etmemi söylüyor ve pek bir tavsiye vermiyor. Başka bankalardan limit yükseltip sonra tek bir kartta birleştirme amacıyla kredi kartı çıkartmayı denediğimde de mobil uygulamalar adres kaydım yurtdışında olduğu için işleme izin vermiyor. Limitimi yükseltmek için sizce ne yapmalıyım? Veya yurtdışı yerleşikler için kredi kartı ve yüksek limit konusunda hangi bankayı önerirsiniz?
Bunun haricinde Türkiye'de Diğer Adres Kaydı adı altında kayıt yapabileceğim adresim bulunuyor. Sizce yurtdışı ikametimi koruyup bu adrese Diğer Adres Kaydı yapsam limit yükseltme konusunda olumlu bir etkisi olur mu?
Ve son olarak limit artırım / kart başvurusunda Gelir Beyanı yaparken, çalışma durumunda hangi kategoriyi seçmeliyim? Özel sektör / çalışan'ı seçtiğimde sanırım SGK sorgusu yaptığı için anında hata alıyorum. Yan Gelir kategorisi benim durumuma uygun mudur? Cevabınız için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X