Şimdi Ara

ÜCRETSİZ LOGİTECH F710 WİRELESS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba.

Uzun bir süre önce aldığım ve kısa bir süre kullanıp kenara kaldırdığım F710 Wireless Gamepad var.
    Geçen gün çıkardım. Wireless, yön ve tetik tuşları sorunsuz çalışıyor. Ancak alt kısmındaki plastik kısım sanki biraz yumusamış-erimiş gibi. İnsanın eline bulaşıyor. Sanki plastiği bozulmuş gibi.
    Resimleri aşağıda. O kısmı tamir edebilecek veya değiştirebilecek bir arkadaşa kargo ücretini karşılaması şartıyla ücretsiz göndereceğim. Al-sat yapacak değil de kullanacak arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim.

GAMEPAD GÖNDERİLMİŞTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 12 Mayıs 2020; 4:32:16 >

• İyi akşamlar aynı ürünün bende arizalisi var anakart arızalı masrafları ben karşılarım bir miktar ödemede yapabilirim Allah'a emanetsiniz hayırlı forumlar 05552251425

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza horizon 4 oynamak için yarın replika xbox 360 gamepad sipariş vermeyi düşünüyordum. Alabilirsem gerek kalmayacak
  • Tekrar merhaba.

Mesaj gönderen arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada mesaj gönderip cihazdaki sorunun çözülmesi için tavsiye veren arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. Aslında ben de biraz uğraşsam bir şekilde sorunu çözebileceğimi düşünüyorum ama asıl amacım bu değil. İlk aldığım zaman da şimdi denediğimde de gördüm ki ben klavye mouse kullanmaya alışmışım ve oyun kolu bana aynı rahatlığı vermiyor. Problemi çözsem de pek kullanmayacağım.Bu nedenle boşuna kenarda duracağına bir işe yarasın istedim.

Eğer bir aksilik olmazsa oyun kolunu ilk mesaj gönderen "selcukutahya" nickli arkadaşa göndereceğim.
  • std350 S kullanıcısına yanıt
    Göndereceğin arkadaşa hayırlı olsun,

8 9 yıl olmuştur alalı kaç kol çöp oldu bu hâlâ yaşıyor :)

Benim cihazda aynı problem vardı siyah bölgelerde boya dökülmesi ve vıcık vıcık yapışma hissi / yapışkanlık olayı.

Ben sorunumu şöyle çözdüm, önce cihazı güzelce söktüm, siyah kısımları su zımparası ile zımpara yaptım ve montajı yaptım, yaklaşık 1 senedir dökülme ve yapışma sorunu yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

Göndereceğin arkadaşa hayırlı olsun,

8 9 yıl olmuştur alalı kaç kol çöp oldu bu hâlâ yaşıyor :)

Benim cihazda aynı problem vardı siyah bölgelerde boya dökülmesi ve vıcık vıcık yapışma hissi / yapışkanlık olayı.

Ben sorunumu şöyle çözdüm, önce cihazı güzelce söktüm, siyah kısımları su zımparası ile zımpara yaptım ve montajı yaptım, yaklaşık 1 senedir dökülme ve yapışma sorunu yok.
    Merhaba.

Mesaj atan başka arkadaşlarda benzer problemi yaşadıklarını belirtmişlerdi ve benzer şekilde çözmüşler. Demek ki böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor bu modelde.

Bu arada gamepad ilgili arkadaşa gönderilmiştir. Güzel günlerde kullanır inşallah.
  • Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler , iyi ki varsınız :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar tesekkur etme firsati bulamadim kusura bakmayin. Urun elime geceli epey oldu ancak yeni bakabildim. Sorunu cozdum. Sanirim arkasindaki yumusak dokumsu malzeme erimis bi sekilde. Kapagi sokerek temizledim urunde baska hic bir sikinti yok tertemiz oldu ve hersey olmasi gerektigi gibi calisiyor.
    Hersey icin tekrar tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.