Şimdi Ara

Ücretsiz hourboost hizmeti veren site veya arkadaşlar?!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bazı yorumlarda gördüm ücretsiz hourboost hizmeti veren siteler varmış direkt soramadım yorumu yapan kişilere başka forumdaydı çünkü bilen eden varsa lütfen yardımcı olabilir mi.



  • SingleBoostr'ı öneririm eğer bilgisayarını açık bırakman sorun olmuyorsa sana. Şifre girmene gerek yok (steam'in pcde açık kalması gerekiyor), birden çok oyunun saatini aynı anda kasabiliyorsun, otomatik cevap ayarlarında var, altta açık kalırken rahatça başka oyunları oynayabiliyorsun (anti-cheat'i olan oyunlarda kapatmanı öneririm, ne de olsa güven olmaz).

    PC'yi açık bırakmak istemiyorum dersen de ücretsiz bir servis (pc olarak, pek anlamadığım için yapmadım) sağlayıcı bulursan HourBoostr indirerek yapabilirsin. Program birden çok hesabı aynı anda açmanı ve kasmanı sağlıyor, kendini steam-client olarak çalıştırıyormuş sanırım. Giriş yapman gerekiyor bunda. Bu program hakkında başka bilgim yok, kullanmadım.

    Programların resmi indirme adresi: https://github.com/Ezzpify/HourBoostr/releases

    Direkt boost sitesi dersen de güvenebileceğin bir site yok, araştırmıştım bir hafta önce sanmıyorum fakat belki açmıştır birileri. Bedava olunca zaten insan güvenemiyor, bilgileri vs. veriyorsun. (belki programı açmaz normal programdan girer, bakar sen kapalısın girer hileyle ban yer vs.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wegmor -- 23 Ekim 2017; 1:7:36 >




  • wegmor kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ettim detaylı açıklaman için pc açık bırakmak istemiyorum o yüzden hoorbostr dediğin olaya bakacağım teşekkür ettim tekrardan :>
  • seri4lkiller kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, unuttuğum 3 harfli (ACP-UCP gibi bir şey olması lazım, açılımlarını da unuttum garip bir şekilde) 2 çeşit servis tipi vardı biri windows diğeri linux (vb.) sanırım, windows daha kolay olacaktır kurması vs. eğer linux'tan anlamıyorsan. Kolay gelsin :)
  • Buna da bi göz atacağım birden fazla hesap var elimde saatlerini belli bir seviyeye getirmeye calısıyorum ondan sonra satışlara devam teşekkürler :>
  • Steam üzerinden eklerseniz, yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.