Şimdi Ara

Ücretsiz geometri canlı dersler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
7
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: altunbayram

Arkadaşlar Facebook sayfamızda sinif linki var. Bu linke tıklamadan önce wiziq.com sitesine kayıt olup giriş yapılması gerekiyor. Nasil kayıt yapıldığı Facebook sayfamızda fotograflar bölümünde anlatılıyor. Ders saati geldiğinde önce wiziq.com giriş yapıyoruz, ardından ders linkine tıklıyoruz. Önümüzdeki Pazartesi saat 21:30 da üçgende alan-2 ile alan soru çözümüne devam ediyoruz.
    Www.facebook.com/internetders

Hocam bir sonraki derste soruların seviyesini arttıracakmısınız? Bu haftakiler biraz basit kaçtı.

• Zor ve orta seviye sorulardan iki bolum yapıyorum. Orta seviye sorulari ben çözüyorum zorları size bırakıyorum :) tabi sonra çözüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim, vektörler ve, kapalı denklemlerde sorunum var Nasıl
    hallederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow bu konulara ygs den sonra baslarım. Ama onceden çalışmak istersenwww.bayramaltun.com adresinde videolar da konu anlatım icinde düzlemde ve uzayda vektör konuları var. Oradan çalışabilirsin.

• quote:

Shadow bu konulara ygs den sonra baslarım. Ama onceden çalışmak istersenwww.bayramaltun.com adresinde videolar da konu anlatım icinde düzlemde ve uzayda vektör konuları var. Oradan çalışabilirsin.

Bu sene, doğru analitigine yeni eklenen konular bahsettiklerim. Bunlar da var mı sitenizde

• hocam verdiğiniz dersleri kaydetme imkanınız varmı ? sonra izlemek için?
  • Vektörler yeni eklenmedi dönüşümler geometrisi fraktallar süslemeler yeni eklendi. Ama vektörler eski anlatıldığına göre biraz daha detaylı. Yani herhangi bir yerden vektör çalışırsan şimdiki vektörlerin yüzde 80 ninı halletmiş olursun.

• Dersleri kayıt etmek zor oluyor ama bu hafta tekrar deneyeceğim o zaman kesin söyleyebilirim.

• Hocam videodan falan izleyince gerçekten süper anlatmışsınız ama pazartesi günü yapmanız bi çok öğrenci için kötü aslında :) zaman denemesinden çıkınca hemen ardından derse katılmaya kafa kalmıyo ama biraz baktım girebilenler o saatte kaçırmasın gerçekten çok iyi anlatıyo bayram hoca. zaten sistem de iyi anlamadığını falan soruyosun katılamadığıma üzülüyorum açıkcası
  • Bugün alan konusuna devam ediyoruz. Ders saati istekler uzerine 21:30 yapılmıştır.

• Buyuk fedakarlik , kolay gelsin hocam.

• quote:

Bugün alan konusuna devam ediyoruz. Ders saati istekler uzerine 21:30 yapılmıştır.

hocam biraz daha zorlayıcı sorulara yer verdiniz umarım. hiç aklımızdan geçmediği yerlerde bazen çizgi çekiyoruz birleştiriyoruz şu oranlı sorularda özellikle :)
  • teşekkürler bu akşam bakacağım
  • ders başlamak üzere arkadaşlar 21:30 da başlıyor haberiniz olsun
  • Arkadaslar üçgende alan konusunu bu aksam bitirdik. Haftaya üçgende acıortay konusu ile ilgili sorular çözüyoruz. Yaptığımız dersleri kaydettiğim için sonradan derse gelemeyenlerde izleyebilir.

• hocam bende katılmak isterim derslerinize önceki derslerinizi kaçırdım videosunu kaydetmişsiniz galiba nerden izleyebilirim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trafo21 -- 18 Aralık 2012; 22:15:52 >
  • Www.facebook.com/internetders

Adresinde son yaptıgım üçgende alan-2 ders kaydının linki var. Üçgende alan-1 kolay ve orta son ders biraz daha zor sorulardan oluşuyor. Diğer dersleri maalesef kaydedemedim. Bundan sonraki tüm dersler kaydedilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunbayram -- 19 Aralık 2012; 0:38:33 >
  • Pazartesi yapılacak dersin linki Www.facebook.com/internetders adresinde yayinlanmistir.

• Evet arkadaslar acıortay soru çözümlerini bitirdik. Haftaya Pazartesi 21:30 da kenarortay soru çözümlerimiz var. Facebook sayfamızda sinif linkini en kısa sürede yayınlayacağım.

• http://www.wiziq.com/online-class/1073205-kenarortay

bu akşam 21:30 kenarortay canlı soru çözüm linki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.