Şimdi Ara

Ücretsiz Ebeveyn Kontrol Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çocuğun var derdin var.Aktif olarak bilgisayar kullanan oğlum için ebeveyn kontrol yazılımı arayışına girdim. Ancak ihtiyaçlarımı tam olarak karşılayan bir yazılım bulamayınca kendi çözümümü geliştirmeye karar verdim. 🙂

Böylece ihtiyaç, merak ve öğrenme üçlüsünün etkisiyle ortaya aşağıdaki tüm özellikleri içeren bir yazılım çıktı. Bu yazılımı sadece ihtiyacı olan ve eski kullanıcılar ile paylaşabilirim pm atmanız yeterli olacaktır download linki herkesle paylaşmak istemiyorum sonrasında farklı bir durum olmasın diye, sonuçta böyle yazılımları güvenli bulmayan birçok kişi var ben kendi şahsı ihtiyacım için yazdım. Ayrıca ilgilelen olursa da kaynak kodları da paylaşabilirim.

Programın özellikleri aşağıda ki gibidir ayrıca nasıl kullanıldığı hakkında video linkini de paylaşıyorum lütfen video yu izleyin...İşinizi görüyorsa pm atın.

ProxySeeryoutube
    Kullanıcı Yönetimi Kullanıcı oluştur/sil: Overseer ile yeni bir Windows kullanıcısı oluşturabilir veya silebilirsiniz. Aktif/Pasif duruma getirme: Kullanıcıyı geçici olarak devre dışı bırakabilir, kuralların uygulanmasını duraklatabilirsiniz. ⏳ Zaman Kontrolü Günlük süre limiti (Duration Mode): Örneğin kullanıcıya günlük sadece 30 dakika kullanım süresi tanımlayabilirsiniz. Belirli saat aralıkları (Interval Mode): Sadece 17:00 - 19:00 arasında kullanım izni verebilirsiniz. Gün seçimi: Kurallar sadece hafta içi gibi belirli günlerde geçerli olabilir. Tarih aralığı: Kurallar yalnızca belirli tarihler arasında uygulanabilir. 💣 Süre Dolduğunda Otomatik Aksiyonlar Otomatik oturumu kapatma (Logout) Bilgisayarı kapatma (Shutdown) İnternet kesilince logout Kural ihlalinde logout (örn. yasaklı uygulama açıldığında) 🖼️ Ekran ve Kullanıcı Takibi Belirli aralıklarla ekran görüntüsü alma Klavye takibi (Keylogger) Aktif uygulama ve işlem takibi İnternet geçmişi kaydı 🌐 İnternet Kontrolü Zorunlu proxy kullanımı Sistem saati değişikliğini engelleme Oturum açıldığında otomatik interneti kapatma İzinli/Yasaklı siteler listesi Anahtar kelime filtresi (örneğin "chat", "game" gibi içerikler engellenebilir) 📦 Uygulama (Process) Kontrolü Yasaklı uygulamaları engelleme Belirli saatlerde uygulama çalıştırma izni 📁 Loglama Özellikleri Tüm aktiviteler ayrı klasörlerde detaylı olarak loglanır: Ekran görüntüleri Ekran kayıtları Yazılan tuşlar Ziyaret edilen web siteleri Çalışan uygulamalar 🤖 Telegram Bot Entegrasyonu Uzaktan komut göndererek kullanıcıyı yönetebilirsiniz: /show user → Mevcut kullanıcıyı göster /show -U kullanıcı timeinfo → Belirli kullanıcının zaman bilgilerini göster /exec logout → Oturumu kapat /exec snapshot → Anlık ekran görüntüsü gönder /exec shutdown → Bilgisayarı kapat /exec add -M 30 → 30 dakika süre ekle ➡️ Ayrıca loglar ve ihlal uyarıları Telegram üzerinden size iletilebilir. 🎬 Kullanmadan Önce: Lütfen videoyu dikkatlice izleyin. Yazılımın nasıl çalıştığını ve nasıl kullanacağınızı adım adım gösterdim. 🔒 Antivirüs Uyarısı: Bazı antivirüs yazılımları Overseer'ı zararlı olarak algılayabilir. Overseer klasörünü tarama dışı olarak ayarlamanız önerilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=JhomER4Bu4s

🔒 Antivirüs uyarısı:

Eğer herhangi bir antivirüs yazılımı kullanıyorsanız, Overseer klasörünü "tarama dışı" olarak işaretlemeniz önerilir. Bazı antivirüsler bu uygulamayı zararlı olarak algılayabilir ve silebilir.

🛠 Not:

Bu uygulamayı kendim için geliştirdim.Birçok bug olabilir.Böyle durumunda benim ile LinkedIn üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca "Kullanım sonucu oluşabilecek durumlardan kullanıcı sorumludur!"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.