Şimdi Ara

Ücretsiz antivirus onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 isletim sistemi olan notebook icin antivirus onerir misiniz.

• Esed Nod 32 öneririm kendi bilgisayarımda kullanıyorum kasma falan yapmıyor
  • Kaspersky diyecektim ama notebook için kasar.

bi nortona bakın isterseniz.
    http://securityresponse.symantec.com/tr/tr/norton/360-netbook-edition/

netbook diyor ama olsun sonuçta kasmaz bi deneme sürümünü bulursanır deneyin beğenirseniz full şekilde bulursunuz sanırım.
  • Arkadaş ücretsiz demiş arkadaşlar. Bahsettiğiniz antivirüs programları ücretli. Microsoft Security Essentials'ı tavsiye ederim. Şahsen ben kullanıyorum ve her yönüyle çok memnunum. Hem kullanımı basit hem etkili hem de hdd'te çok az bir yer kaplıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin93

Arkadaş ücretsiz demiş arkadaşlar. Bahsettiğiniz antivirüs programları ücretli. Microsoft Security Essentials'ı tavsiye ederim. Şahsen ben kullanıyorum ve her yönüyle çok memnunum. Hem kullanımı basit hem etkili hem de hdd'te çok az bir yer kaplıyor.

ilaçlarla ücretsiz duruma getirebiliyoruz ama onuda hesaba katarasak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueTR

Ben şahsen hiçbir programı illegal yoldan kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin93

quote:

Ben şahsen hiçbir programı illegal yoldan kullanmam.

ben Windows7 dışında
    KİS 2011 lisanslı
    Office 2007 lisanslı (zamanında 40tl ye Home Student bulmuştum onuda aldım tek bi kutu kalmıştı adamın biri almak üzereydi hemen raftan alıp ödedim)
    Windows Vista lisanslı ama artık kullanmıyorum Home Premium du zaten
    Oyun yok desem yeridir pek sevmem oynamayı konsol olsaydı oynardımda bilgisayara kalınca sevmiyorum.RACE diye bi oyun almıştım oda lisanslı güzel oyunda grafikler biraz kötü işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    VPN Programı tavsiyeleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben Windows7 dışında
    KİS 2011 lisanslı
    Office 2007 lisanslı (zamanında 40tl ye Home Student bulmuştum onuda aldım tek bi kutu kalmıştı adamın biri almak üzereydi hemen raftan alıp ödedim)
    Windows Vista lisanslı ama artık kullanmıyorum Home Premium du zaten
    Oyun yok desem yeridir pek sevmem oynamayı konsol olsaydı oynardımda bilgisayara kalınca sevmiyorum.RACE diye bi oyun almıştım oda lisanslı güzel oyunda grafikler biraz kötü işte.
    İşletim sistemlerim orjinal, programlarım ücretsiz. MS Office yerine Libre Office kullanılabilir. Tabii yerini tutar mı tartışılır.

• Microsoft Security Essentials kuruyorum o zaman.Teşekkürler.
  • aviranın ücretsiz Türkçe sürümü var.
    onu dene.
  • Peki windows xp için öneriniz nedir ? Şu zaman kadar avast kullandım, pc'de yine virüs çıktı. Çok kaçırıyor..
  • aviradan gerisi yalan ama asıl kendin dikkat edicen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Peki windows xp için öneriniz nedir ? Şu zaman kadar avast kullandım, pc'de yine virüs çıktı. Çok kaçırıyor..
    İşletim sistemine göre antivirüs programı seçeni ilk defa görüyorum. Ben yine Microsoft Security Essentials'ı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seawolf09

asıl kendin dikkat edicen.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Peki windows xp için öneriniz nedir ? Şu zaman kadar avast kullandım, pc'de yine virüs çıktı. Çok kaçırıyor..

Avast'ı daha önce kullanmadım ama birkaç kişiden daha pek memnun olmadıklarına dair şeyler duymuştum.
  • Arkadaşlar size bir konu hakkında bilgi vereyim. Eğer internet servis sağlayıcınız TTNET ve limitsiz bir paket kullanıyorsanız TTNET bu tür kullanıcılar için McAffee Antivirüs Plus'ı 1 yıllık ücretsiz kullanma hakkı veriyor. Geçen aradığımda telefondaki kişi sürenin 1 yıl olarak belirlendiğini ama bu sürenin 2 yıla da çıkartılabileceğini söyledi ama sürenin uzatılması hakkında kesin bir şey söylemedi ayrıca eğer memnun kalanlar olursa 1 sene sonra yine ücretsiz olarak lisans yeniletilebiliyormuş. Ben laptopımda kullanıyorum. Eğer şartlar uyuyorsa bu fırsattan yararlanın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.