Şimdi Ara

Ücretli web programlama yaptırılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar ücretli olarak web programlama yaptırmak istiyorum ne olduğuna gelince kısaca youtube arama kısmında çıkan kelimeleri listeleyip txt veya web tabanlı döküm yapıcak. detaylı anlatım için pm isteyiniz.

selametle...

• Youtube arama verilerini bu sekilde raatca kullanabileceginizi sanmiyorum. Bu konuyu arastirmanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyalcin52 kullanıcısına yanıt
    Bu verilere ulaşmak youtubeapi ile çok kolay, hatta arkadaşla anlaştık işini tamamladım ama 5 gündür girmiyor foruma.
  • Allah kolaylik versin cozmus olmaniz guzel fakat isini tamamladim foruma girmiyor derken anlastiniz da sorunmu oldu

• Evet anlaştık, kodlamayı bitirip teslim edecektim ama kendisine ulaşamadım.Sanırım vazgeçti...
  • Web dunyasinda bildiginiz uzere bu tur vakalar cokca yasanir. Nacizane tavsiyem %50 mantigiyla calismanizdir. Arkadas foruma girmiyorsa unutmus olabilir yinede beklemwkte fayda var.

• selamün aleyküm arkadaşlar evet arkadaş ile anlaştık bazı sebebler yüzünden internetteki işimi bırakma durumuna gelmiştim ama sonunda toparladım çok şükür. arkadaşta cevap verirse en kısa zamanda sonuçlandıracağım olayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş ile alışverişi tamamladık. herkesin içi rahat olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.