Merhaba, PHP kodlamada bilgi sahibi, proje bazlı çalışacak, tek projelik bir iştir.
1. Öğrenci sistemi ve taksitlendirme programı yazılacaktır.(Öğrenci Sistemi: Excel formumuz hazırdır. Her öğrenci için bu formu veritabanlı ve web arayüzlü yazılım haline getirmesi yeterli olacaktır.) 2. Yazılımcının yapabileceği sınırda dilerse wordpress eklentisi olacak dilerse ayrı portal olacaktır. 3. Eklenti olursa ücret DOLGUN olacaktır, hazır portal kabul edilir. 4. Ödeme iş teslimi ile yapılacak gerekirse resmi sözleşme imzalanabilir, DONANIMHABER kontrolünde yapılacaktır. 5. Kısaca işi yapabilecekseniz ulaşın. 300+ öğrencisi olan bir dershaneye yapılacaktır. 6. Son olarak portal yapılırsa iframe için uygun kodlama kullanılmalıdır.
Başvuru ve görüşme; UgurSirin@live.com - 0507 313 7598 (SMS veya Telefon Görüşmesi)
cevap veren olmamis simdiye kadar gayet normal, bence su webmaster sitelerinden bir ikisine ayni mesaji yazin. gerci cok zaman gecmis ama olsun ben genede yazayim. ayni dediginiz projeye wordpress eklentisi olarak bugun basladik. bende bir googlea bakayim dedim daha once yapan varmi diye sonra bu mesaja rastladim.