Şimdi Ara

Uçakta başıma gelenler.Pilotla kavga ettim.KONU ÇOK TUTTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öncelikle sadete geleyim.İzmir den bursaya gidecektim baktım netten bilet fiyatlarına baya bi pahalıydı aslında binmiycektim ama otobüste midem bulandığından dolayı aldım.Uçağın tipi airbus a330 mu ne öyle bişeydi neyse önemli değil. Taksiyle gittim havalimanına adını bakmadım pek takmam zaten yazılar sanırsam izmir havalimanıdır. ilk defa gidiyor um bu arada.Girdim cam kapıdan Görevliye biletleri nerden alıyoruz dedim.Yerini gösterdi sağolsun baya bi kuyruk vardı.Neyse en son sıra bana geldi kadına dedim ben bilet ayırmıştım alabiirmiyim dedim.Kadın adımı falan sordu en son verdi biletleri uçağın beklediğini söyledi.Ben aslında 38f istiyordum numara olarak fakat internet kastığından dolayı heralde 1g yi verdiler bana.Bindim uçağa kalkmasını bekliyorum.Neyse uçak doldu kalkmaya başladık yanımada bi kadın oturdu hani olurya böyle çok bilmiş teyzeler yaşı 60-70 olmasına rahmen bikini giyenler hah ondan işte.Kalktık gidiyoruz ben baya heyacanlandım kadında içinden korkağa bak falan diyor dedim teyze benim hakkımda böyle şeyler söyleyemessn dedim.Kadının kavga aradığı belliydi.Sana mı soracam dedi bende evet benim hakkımda şeyler söylüyorsan bana soracaksın deyince kadın ayağa kalktı seni dava ederim dedi sen kimi dava ediyosun lan dedim ittim kadını hafifce tabibu biraz ileri gitti topuklu ayakkabını topuğu kırıldı yere düştü.İşte kadın hala diyor dava edicem falan ben dedim içimden keşke yapmasaydım falan.Hostes geldi 2 laf etti pilota çaırmaya gitti.Sonra pilot gitti 2. pilotmuş kendisi bana bunun yasal bi suç olduğunu ilk havalimanında ineceklerini söyledi bende dedim inemessin ben o kadar para verdim dedim.Gitti kabinine yerime oturdum kızgın kızgın kadına bakıyorum.Bu bakıp b*kkiyen dedi çaktım tokadı kadının gözlüğü kırıldı.Buraya kadarmış dedim.Gitim pilot kapısına omuz atarak kırdım.Pilotlar bana bakıyordu.O sırada cebimde herzaman bulundurduğum kırmızı pilot kalemimi çıkarıp 2.pilotun boynuna sapladım düğmesine 5 dk aralıksız basarak etkisiz hale getirdim.Sonra aynısını öbür pilottada uyguladım.Bi baktım uçak direksiyonu aşağıya doğru kaymış yere çakılacaz.Direksiyonu düz tutup uçağı iyi bi konuma getirdikten sonra canım pilot kalemimi direksiyonun dibine sapladım bu sayede direksiyon dönmüyordu otomatik pilot gibi yani.Kırdığım kapıdan çıktım.Munwolk yaparak en arkaya paraşütlerin olduğu yere kadar gittim.Paraşütümü aldım maskemi taktım.Uçağın kapısını açtım.Herkes bana bakıyordu.Dedim o kadında benle gelecek dedim.Herkes önceden razıydı.Kadını attılar aşaya.Bende arkasından atladım paraşütümü açıp ayaklarımla kafasını guarda aldım ve onu sazanlı göle attım ve gölün kenarına indim dev sazanların onu yutmasını seyredecktim.Kadın sazanları yuttu bana doğru geldi.Napacam napacam derken partilerin dağıttı beleş pilot kalemler aklıma geldi eskisi kadar idare etmez ama onu kadına doğru attım nasıl olsa pilot uçuyo yani uçarak kadının boğazına girdi ve kadın yok oldu.Buda böyle bir anım işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 27 Ağustos 2014; 18:07:00 >

• yazının sonunda sazan kelimesi gördüm. OKUMAYIN
  • okumayin dev sazan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir efsane mi doğuyor yoksa SAZAN!
  • çok tutmuş
  • bide konu çok tuttu yazmış

• Guzel :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap yazmayinda konu tumus gibi gozukmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güldüm
  • Siz asosyaller sadece bir internet sitesinde konunuz tuttu diye büyük harflerle konu çok tuttu yazıp mutlu olacak kadar zavallısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

Siz asosyaller sadece bir internet sitesinde konunuz tuttu diye büyük harflerle konu çok tuttu yazıp mutlu olacak kadar zavallısınız.

Kardeşim yada abi.Konum tutmadı zaten amacım konut tuttu diyerek insanları buraya çekmek sonuçta konu dışının bir taktiği bu tabi.
  • ''Munwolk'' iyi güldüm ama
  • sonra okurum, güzel csbye benziyorda kardeş şunu düzeltsene düz yazmışın okunmuyor bir okumayı denesene yazını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

sonra okurum, güzel csbye benziyorda kardeş şunu düzeltsene düz yazmışın okunmuyor bir okumayı denesene yazını

Haklisin hocam biraz aceleyle aklima gelenlerden CSB uydurdum.

• Cok tutmuş

• Pilotlar böyle bir şey yapmaz anlamıştım ama güldüm
  • Ulan yariya kadar normal okuyordum taki pilot kapisina omuz atip kirdim dedigin zaman bastim kahkahayı :D

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    saolasin hocam sence devam edeyimmi CSB te ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

saolasin hocam sence devam edeyimmi CSB te ?

kesinlikle devam et dostum iyisin komikti bu yazi:D

• Cok tutmus

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.