Bildirim
UÇAK TAKİP MERKEZİ (63. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu konudaki arkadaşların hiç içi yok 7/24 Flightradar'da mı takılıyor? _____________________________ #VeganAnarchist #GoVegan -
Biri şu gereksiz mesajı yazanı alsın burdan adama derler sana ne battı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Şu konudaki arkadaşların hiç içi yok 7/24 Flightradar'da mı takılıyor?
Arkadaşa gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
@salihbocX_____________________________
Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı. -
-
Beni de ekler misin avrupaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HIRSIZ VAAAAAR!!! -
guzel bir grupmus, havacilik ile ilgili bir sorunuz olursa chart vs. buyursunlar efendim _____________________________ Sky operator at Boeing 747.
Instagram : egealtuner -
-
Kardes sa benide eklermisin ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SPY34
Kardes sa benide eklermisin ?
Tabii, hangi kıtayı takip etmek istiyorsun?_____________________________ 2025 Volkswagen TAYRON Elegance -
Ortadogu ilgi alanimdir ( qatar emirates gibi devlerin hub oldugu mekanlar ozellikle) yanliz tam olarak ne yapmam gerekiyor kisaca soylermisin.. ben zaten bunlari surekli takip ediyorum :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SPY34
Ortadogu ilgi alanimdir ( qatar emirates gibi devlerin hub oldugu mekanlar ozellikle) yanliz tam olarak ne yapmam gerekiyor kisaca soylermisin.. ben zaten bunlari surekli takip ediyorum :)
Ortadoğu takibiniz süresince tespit ettiğiniz olağandışı uçuşların anlık durumlarını ve sonrasında yaşanan gelişmeleri burada paylaşabilirsiniz._____________________________ 2025 Volkswagen TAYRON Elegance -
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuncooo
Beni de eklerseniz sevinirim :) Genelde Türkiye ve Ortadoğu takılırım.
Bu arada bu uçak nasıl oluyor da bu kadar uzun bir uçuş gerçekleştiriyor ?
Daha bu mesajı yeni yazdığım gibi bir Gulfstream V'in 63000 FT'te seyrettiğini gördüm ;
Nasıl oluyor da bu uçak bu kadar yükseğe çıkabiliyor ?
Asya kıtasına eklendiniz. O uçak büyük ihtimalle aktarmalı uçuyor veya uçakta ekstra yakıt tankı mevcuttur. Benzer bir durum örneğin British Airways'in A318 uçaklarında mevcut. Uçak full business sınıf ve ekstra yakıt tankı ile İngiltere-Amerika arası sefer düzenliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2025 Volkswagen TAYRON Elegance
-
-
-
Squawk kodlarını nereye giriyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IO
Squawk kodlarını nereye giriyoruz
Squawk için herhangi bir filtre yapılmamış ne yazık ki._____________________________ 2025 Volkswagen TAYRON Elegance -
-
dün yüksekten sabit ışıklı bir şey geçti ama fr24e baktığımda gözükmüyordu ne olabilir _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X