Şimdi Ara

uçak simülasyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay edinebileceğim bir uçak simülasyonu bilen varmı acaba*

• Pacific Fighters, Lock - On modern air combat, Falcon 4.0 Allied Force, IL2- sturmovik ... bunlar öne çıkan savaş uçak simulasyonu

Flight Simulator X : Deluxe bu da sivil havacılık simulasyonu bence mükemmeldir.
  • Warbirds:
    2. dünya savaşı uçakları ile uçuluyor, online oynanabiliyor, yaklaşık 90 mb, kurulum kolay, grafikler süper değil ama kurgusu iyi, akşamları online 50-60 kişi oluyor, türk filomuzda da 17 kişi var şu an...
    Daha önce başlık açılmıştı inceleyebilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_8607927/tm.htm
  • Hayır ben keseinlikle Fsx i önermem siz en iyisi FS2004 paketini alın ve kurun oldukça zekli ev eğlenceli.Eğer takıldığınız bişi olursa bana e-mail atmanız yeterli..
  • En güzeli FS2004 .. Diğerleriyle uğraşmayın
  • Evet gerçektende çok güzel bir oyun FS2004.Bu oyunun en büyük özelliğide eğer boyama usullerini biliyorsanız kendi filonuzu kurmakta sizlere fırsat vermesi...
  • fs2004 biraz uğraştırrı ama iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F-35 Uçak gemisine iniş
    13 yıl önce açıldı
    Şehir kurma simülasyonu?
    15 yıl önce açıldı
    UÇAK TEKNOLOJİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet emura.Sen FS2004 ü kullanıyormusun?
  • İyide bu FS2004 nerden indiricez arkadaşlar.
  • Mehmet arkadaşım.Valla bu FS2004 ü internetten indirilebiliyor.Ama içinde hiç bişi yok.Yani işine yaramaz çok istiyorsan.Bence oynamak istiyorsan en yakın Cd cine git derim
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak acaba flight simülatör 2004 oyununda thy uçakları kendisimi var yoksa biz yamayla mı yüklüyoruz .......... ne olur çabuk cvp oyunu almaya gideceğimde onun için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.