arkadaşlar kolay edinebileceğim bir uçak simülasyonu bilen varmı acaba*
Pacific Fighters, Lock - On modern air combat, Falcon 4.0 Allied Force, IL2- sturmovik ... bunlar öne çıkan savaş uçak simulasyonu
Flight Simulator X : Deluxe bu da sivil havacılık simulasyonu bence mükemmeldir.
Warbirds: 2. dünya savaşı uçakları ile uçuluyor, online oynanabiliyor, yaklaşık 90 mb, kurulum kolay, grafikler süper değil ama kurgusu iyi, akşamları online 50-60 kişi oluyor, türk filomuzda da 17 kişi var şu an... Daha önce başlık açılmıştı inceleyebilirsin...
Hayır ben keseinlikle Fsx i önermem siz en iyisi FS2004 paketini alın ve kurun oldukça zekli ev eğlenceli.Eğer takıldığınız bişi olursa bana e-mail atmanız yeterli..
En güzeli FS2004 .. Diğerleriyle uğraşmayın
Evet gerçektende çok güzel bir oyun FS2004.Bu oyunun en büyük özelliğide eğer boyama usullerini biliyorsanız kendi filonuzu kurmakta sizlere fırsat vermesi...
Mehmet arkadaşım.Valla bu FS2004 ü internetten indirilebiliyor.Ama içinde hiç bişi yok.Yani işine yaramaz çok istiyorsan.Bence oynamak istiyorsan en yakın Cd cine git derim
Arkadaşlar benim bir sorum olacak acaba flight simülatör 2004 oyununda thy uçakları kendisimi var yoksa biz yamayla mı yüklüyoruz .......... ne olur çabuk cvp oyunu almaya gideceğimde onun için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme