Şimdi Ara

Uçak modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 8 pcmde wi-fi yerinde uçak modu var bu kapalı duruyor bune işe yarar yardımcı olursanız sevinirim. Gogleden araştırma yaptım ama hep kapalı bir şekilde anlatışmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: boreas75

Arkadaşlar windows 8 pcmde wi-fi yerinde uçak modu var bu kapalı duruyor bune işe yarar yardımcı olursanız sevinirim. Gogleden araştırma yaptım ama hep kapalı bir şekilde anlatışmış.

Tabi kesin arastirmissinizdir da kapali bicimde yazmistir..
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/what-is-airplane-mode
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

quote:

Arkadaşlar windows 8 pcmde wi-fi yerinde uçak modu var bu kapalı duruyor bune işe yarar yardımcı olursanız sevinirim. Gogleden araştırma yaptım ama hep kapalı bir şekilde anlatışmış.

Tabi kesin arastirmissinizdir da kapali bicimde yazmistir..
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/what-is-airplane-mode

kablosuz iletişim derken wi-fi falan kapatıyor demi. Birde bunu açınca internet hızı artmıyor demi?

• quote:

Uçak modu bilgisayarın iletişimini kesiyor diye biliyorum. Telefonlarda da bu özellik sim kartını devre dışı bırakıp telefonu açıkken kapalı gibi gösterme modu oluyor. SIM kartlı bilgisayarlara göre tasarlanmış ya da wifi ve kablolu bağlantıyı devre dışı bırakmaya yarıyor olabilir.
  • Ben bu windows 8 deki uçak modunu anlamadım gitti zaten.Normalde uçaklarda wifi yokmu,telefonla bağlanılacak.Windows 8 de wi-fi yı kapatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bluetooth ve wi-fi yı kapatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.