Bildirim
Uçağın Ses Duvarını Aşması Sonucu Gerçekleşen Sonik Patlama görüntüleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Paylaşım için teşekkürler -
O nasıl bir olaydır öyle pilot bilerek mi yapıyor? Ses duvarı diye birşey mi var ışık hızı vardır oda şuan imkansız başka birşey bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Karaj
O nasıl bir olaydır öyle pilot bilerek mi yapıyor? Ses duvarı diye birşey mi var ışık hızı vardır oda şuan imkansız başka birşey bilmiyorum.
Yorum yapmasaydın iyidi.
Güzel paylaşım, daha dün arkadaşlarla bu olayı konuşuyorduk. Tevafuk işte -
quote:
O nasıl bir olaydır öyle pilot bilerek mi yapıyor? Ses duvarı diye birşey mi var ışık hızı vardır oda şuan imkansız başka birşey bilmiyorum.
Hakaret olarak algılama ama genel kültürünü biraz geliştirmen gerek -
quote:
-
quote:
Hayırlısı Be Gülüm -
quote:
abovvvvvvvvvvvv -
muthis
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X