Şimdi Ara

UC-Logic Lapazz TWH850 Ön İnceleme [unboxing]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce konusunu açmıştım da pek ilgi yoktu. Bugün elime ulaştı tablet. Birkaç fotoğraf çektim. İlerde güncellenecek.

UC-Logic Lapazz TWH850

Tablet Hakkında Görüşlerim

Üründen gayet memnunum çalışma alanı gayet yeterli hatta büyük bile geliyor ama alışıyorsunuz.
    Malzemesi kaliteli, sadece soldaki tuşları sevmedim pek bembeyaz olmaları kötü durmuş.
    Beraberinde gelen yazılım gayet sade ve kullanışlı, tüm tuşları istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
    Performans açısından çok iyi, özelliklerini yansıtıyor.
    ..

Soru varsa cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 98687 -- 31 Ağustos 2013; 20:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 98687

Daha önce konusunu açmıştım da pek ilgi yoktu. Bugün elime ulaştı tablet. Birkaç fotoğraf çektim. İlerde güncellenecek.

UC-Logic Lapazz TWH850

kaça aldın hocam nerden aldın.bilmiyorum daha kullanmak nasip olmadı ne sorulur onu da bilmiyorum ya :D bende bunun gibi a5 çalışma alanından hafif büyük birşey almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KappadoKS -- 4 Ağustos 2011; 14:23:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

quote:

Daha önce konusunu açmıştım da pek ilgi yoktu. Bugün elime ulaştı tablet. Birkaç fotoğraf çektim. İlerde güncellenecek.

UC-Logic Lapazz TWH850

kaça aldın hocam nerden aldın.bilmiyorum daha kullanmak nasip olmadı ne sorulur onu da bilmiyorum ya :D bende bunun gibi a5 çalışma alanından hafif büyük birşey almayı düşünüyorum.

Teknobiyotik'ten 190 TL'ye aldım. Çok büyük bir şeye gerek yok gibime geldi gerçi bende ilk defa kullandım da çalışma alanı gayet yeterli.

• quote:

quote:

quote:

UC-Logic Lapazz TWH850

Teknobiyotik'ten 190 TL'ye aldım. Çok büyük bir şeye gerek yok gibime geldi gerçi bende ilk defa kullandım da çalışma alanı gayet yeterli.

eywallah hocam :)) çalışma alanı a5 altında olanlarda çizim sıkıntısı oluyormuş die duymuştum :)) kerem beyit Cintiq 12WX tablet ile buhttp://kerembeyit.deviantart.com/ çalışmaları çıkarmış hocam :)) kaynak:http://www.kayiprihtim.org/portal/kerem-beyit-ile-roportaj/ .aslında o tabletten almak lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

UC-Logic Lapazz TWH850

eywallah hocam :)) çalışma alanı a5 altında olanlarda çizim sıkıntısı oluyormuş die duymuştum :)) kerem beyit Cintiq 12WX tablet ile buhttp://kerembeyit.deviantart.com/ çalışmaları çıkarmış hocam :)) kaynak:http://www.kayiprihtim.org/portal/kerem-beyit-ile-roportaj/ .aslında o tabletten almak lazım

Kerem Beyit'e A6 verseniz onla da çizer adam aşmış artık İlk tablet için A5 yeterli bence daha sonra yükseltilebilir. Lapazz TWHA60 modeli A5+ TWH850'den biraz daha büyük çalışma alanı.
    TWH850 - 203,2x127mm
    TWHA60 - 254x158mm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

UC-Logic Lapazz TWH850

Kerem Beyit'e A6 verseniz onla da çizer adam aşmış artık İlk tablet için A5 yeterli bence daha sonra yükseltilebilir. Lapazz TWHA60 modeli A5+ TWH850'den biraz daha büyük çalışma alanı.
    TWH850 - 203,2x127mm
    TWHA60 - 254x158mm

ilk tablet için bencede yeterli hocam.eyw görüşlerin için.bende alınca not düşerim..hadi iyi çizimler...

• Hocam işletim sisteminiz nedir? Driver sorunu, kilitlenme vb. sorunlar var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan11

Hocam işletim sisteminiz nedir? Driver sorunu, kilitlenme vb. sorunlar var mıdır?

Windows 7 Ultimate 64 bit. Şimdilik herhangi bir problem yok. Driver gayet iyi çalışıyor.
  • Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Bir de açı verdirme olayı mixer,dry,wet ya da calligraphic brushlarda oluyor mu?
  • Açı olayını açıkçası tam kullanamıyorum, olmuyor herhalde.
  • quote:

Açı olayını açıkçası tam kullanamıyorum, olmuyor herhalde.

Photoshop CS5 ya da 5.5'ta yer alan yukarıda ismini verdiğim brushlarla denerseniz olabilir, normal brushlarla işe yaramıyor diye biliyorum.
  • quote:

quote:

UC-Logic Lapazz TWH850

Gidip biryerde deneme imkanınız varsa mutlaka deneyin. Eski işyerimde A4 tablet (pf1209) vardı, hem masayı kaplıyordu hem de farkettim ki zaten tam ortasındaki a5 kadar bi alanda çalışıyorum. :D Ayrıca a4 tabletlerde büyüklük yüzünden mouse gibi kullanmak zor oluyor, köşelere gitmek için omuzdan güç alınıp bütün kol kalkıyor, bu normal bir işmiş gibi gözüksede saatlerce çalışıldığında çok yorucu oluyor. A5 ya da A5+ benim deneyimlerime göre ideal boyutlar. Ama tabii bu düşünce kesinlikle beni bağlar. :D

• Yok hocam onlarla da denedim açılı açısız aynı. Calligraphic brush için geçerli sadece sanırım. Gerçi onunla da pek farkı anlayamadım da. Bilen birine danışmanız daha iyi olacak sanırım.
  • quote:

Yok hocam onlarla da denedim açılı açısız aynı. Calligraphic brush için geçerli sadece sanırım. Gerçi onunla da pek farkı anlayamadım da. Bilen birine danışmanız daha iyi olacak sanırım.

Teşekkürler. Bende satın aldım bakalım yarın göreceğim çalışıyor mu çalışmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan11 -- 5 Ağustos 2011; 20:50:09 >
  • Hayırlı olsun, pek yardımcı olamadım ama inşallah memnun kalırsınız.
  • quote:

Hayırlı olsun, pek yardımcı olamadım ama inşallah memnun kalırsınız.

Teşekkür ederim, zaten alacaktım, piyasada alınabilecek iki marka var, wacomların tabletleri şüphesiz daha kaliteli ancak uçları çok az dayanıyor ve astronomik fiyatlarla satılıyor. Uc-logic'de uç problemi yok üstelik ucuz.

Ürün geldi ancak üründe eğim sensörü sanırım yok, photoshopta da eğim sensörü olan bir tablet kullanmalısınız hatası çıkıyor. İthalatçısına sordum bakalım ne diyecekler. İşin garip yanı üreticinin sayfasında ise eğim sensörünün hiçbir şekilde belirtilmemiş olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathan11 -- 6 Ağustos 2011; 13:41:43 >
  • Merhabalar diğer konuda da gördüm bence daha iyi bir seçim yapmışsınız UC Logic alarak. Arkadaşın söylediği doğru, piyasada adam akıllı 2 grafik tablet markası var, bunlardan Wacom; hem özellikleri hem de fiyatı açısından daha çok profesyonellerin tercih edeceği bir marka. UC Logic de onun kadar kaliteli olmasa da ortalamanın çok üstünde kaliteyi çok uygun fiyata sunuyor. Bu yüzden de amatörler ve yarı amatörler için çok uygun bence. Bende de vardı uzun seneler kullandım, başka okuyanlar olur diye de bilgilendireyim dedim.
  • Selam kardeşim...aynısını almayı planlyorum...Var mı söyleyebileceğin,kullandıkça hoşuna gitmeyen bir durum...Ben tepki süresini merak ediyorum...200 çok çok iyi tabletler için ama kullanrken nasıl?Ben çizimden ziyade photoshop ağırlıklı kullanmaı düşünüyorum...umarım verim alırım..
  • merhabalar, arkadaşlar bende uc logic lapazz twha60 modelini almak istiyorum, ama bütün aramalarıma rağmen bulamadım internetten de alışveriş yapamıyorum, bi yerde bu a5 modeli buldum artık onu almaya karar verdim, sizce alıyım m? nasıl memlunmusunuz herhangi bir problemle karşılaştınızmı yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zunny -- 16 Şubat 2012; 2:38:57 >
  • http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/grafik-tablet/uc-logic-lapazz-twha60-cift-kalemli-a5-hot-key-grafik-tablet-siyah.html, bu linkten bakabilirsiniz teknobiyotik piyasada en hesaplı fiyata satıyor, sanırım tr anabayisi ug logic in
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.