Şimdi Ara

ubuntuyu kuramadım, nerde hata yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar diskimi ubuntu kurmadan önce Acronis Disk Director Suite programı ile ayırdım yani winmdows var dı zaten 12 gb lik bi ext3 bi de 1.5 gb lik bi swap yaptım. buraya kadar herşey yolunda.taktım cd yi bastım resete bi de baktım adım 5 e gelmişim:)sekil 1A da goruldugu gibi(bu resim örnek etşkil etmeşi acısından buraya konmustur gerçeğiyle alakası yoktur)

şekill 1A
    http://img145.imageshack.us/my.php?image=22264763so3.png

ileri dedikten sonra bolumlkeme uygulaması başlatılıyor diye bişi geliyo yukleniyo sonra bekliyo biraz ve masa ustu geliyo o hani ilk install dediğimiz ekran geliyo ve orda kalıyo

hatta ben ordan firefox a falan bile girdim yani sorun yok ama live cd sonucta bilgisayara yukleyemedim yani sizce bu neden yuklenmiyo arkadaslar????

şimdiden teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onyxon -- 28 Ocak 2007; 13:10:03 >

• arkadaslar bi yardım edin gozunuzu seveyim ya neyden kaynaklanıyo olabilir.

6. adıma gecmiyo??
  • En kolayı linux kuracağın kısma ubuntuda formatla sonra tekrar önceki adıma geri dön ve en büyük boş alanı kullan de.Kendisi halledecektir.
  • nasi ben anlamadım şimdi
    daha açık bi şekilde yazarmısınız, en buyuk bos alanı kullan bolumleme tablosonu elle duzenle secenegi falan var hani orda mı cıkcak bu.

bi de linux kuracagın kısmı ubuntuda formatla demişin ya onu anlamadım ya
  • Gösterdiğin resimden bir önceki menude olması gerek.Grafik olarak göstermesi lazım.Oradan ubuntuya ayıracağın bölümleri sil.Daha sonra geri dön ve oradaki menuden de en buyuk boş alanı kullan de.Oradan bunu yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katastrof54 -- 28 Ocak 2007; 17:57:30 >
  • ok deniyom şimdi.
    valla işe yararsa cok dua etçem
  • olmadı ise buradan faydalanabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_10594957/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.