Şimdi Ara

Ubuntu tamamen pc kurmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa ubuntu kurmaya yöneliyorum pc 'me fakat bana gösterilen birçok yol usb den ubuntuyu açma kurulumunu gösterdiler.. ama ben yine usb'ye bootlayıp tamamen pc ye kurmak istiyorum yani usb den açmak istemiyorum her defasında ubuntuyu.. bunu nasıl yapabilirim ?

• usb'den veya dvd'den ubuntu'yu boot edin kur'a geldiğinizde sol taraftan türkçe dili seçin sonra ubuntu kur'a tıklayın sonra size 3 seçenek sunacak ubuntu ordan en altta başka bir şeyi seçin sizi disk bölümlemeye atacak ordan ubuntu için yeni bölüm oluşturun yeni oluşturduğunuz bölümü / olarak bağlayın dosya sistemi ext4 seçin biçimlendirmeyi işaretleyin, sonra en alttan şimdi yükle'den devam edin konum seçin istanbul üzerine tıklayın,sonra klavye düzeni q seçin altta kutucuğa ünsüz harfleri yazıp test edin en son size kullanıcı adı parola soracak oraları kendinize göre doldurun ve kurulumun sonuçlanmasını bekleyin.Kurulum bitti deyince yeniden başlata tıklayın.
    Aklımda bu kadar kaldı ubuntu kurmayalı bayağı oldu en son 12.04'ü kurmuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.