Şimdi Ara

UBUNTU 5.04 Kurulum Ayarlari Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda muradıma erdim ve UBUNTU 5.04 kurmayı başarabildim(NİHAYET ) Ancak bilgisizlik başa bela tabii, ben kurmasına kurup Ubuntuyu görme şerefine nail olabildim, US ROBOTİCS 9105 ETENERNETETEN bağlantılı ADSL modemimle İNTERNET alemine dalmayı başaramadım. Dediğim gibi bilgisizlik başa bela ve bu konuda sizlerin YARDIMLARINI sonuna kadar bekliyorum.

Tabii haliyle bir F klavye kullanıcısı olarak F klavye düzenine geçmek istedim ve klavye ayarlarına geldiğimde EKLE kısmında sadece Türçe Q Klavye seçeneğinden başka Türkçe seçeneğin olmadığını üzülerek gördüm. Şimdi ben TÜRKÇE F KLAVYE düzenine geçemeyecekmiyim Arkadaşlar. Bana bu yapılan revamıdır? Sizlerden bu konuda da yardımlarınızı esigememenizi diliyorum.

Birde haliyle şöyle Ubuntu ayarlar sorular falan araştırma yaptım yapmasına da bir şeyi kurmak için KOMUTLARIN yazıldığı alan neresidir cahillik nedeniyle bunuda anlayamadım. Bu komutların yazıldığı Ubuntu penceresine nasıl ve ne şelikde ulaşabilirim?

Ubuntuya program kurmada en basit çözümler nelerdir? Ubuntu ile Linux'a başlayalım dedik acaba hata mı ettik? Gerçi şuan EMULE'den SUSE 9.2 DVD İSO sunada indiriyorum ama belki ona da geçiş yapabiliriz tabii. LİNUX anlamaya çalışan bir kullanıcıolarak bana yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umurak hepinize iyi günler diliyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.