Şimdi Ara

UBISOFT U destekliyelim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler sizinde bildiginiz gibi ubisoft kaliteli oyunlar yapiyor ,örnek olarak splinter cell 3 c.t bence hem doom3 den hemde sisirilmis hl2 dan 1000 kat iyi (hele bu hl2 ya 50 dolar verdim daha yaniyorum) kisaca ubisoft aldigini hak ediyor lütfen bu firmanin oyunlarinin orijinal ini alalim ki o da bize daha iyi oyunlar yapacak güc bulsun tesekkürler

• halflife 2nin neyini beğenmedin ?
    ben bir haftadır felan oynuyorum güzel bir oyun daha önce başka fpslerde görmediğim fikirleri uygulamışlar
  • Bu fiyatlara satarlarsa asla almam... Bi oyun 80 milyon... Yuh be... Adam gelir vga alır o parayla...
  • orjinal oyun alcak param olsa zaten alırım firma falan ayırmam
  • farcry ı niye unutuyorsunuz bence farcry half life 2 ye bin çeker
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal

abiler sizinde bildiginiz gibi ubisoft kaliteli oyunlar yapiyor ,örnek olarak splinter cell 3 c.t bence hem doom3 den hemde sisirilmis hl2 dan 1000 kat iyi (hele bu hl2 ya 50 dolar verdim daha yaniyorum) kisaca ubisoft aldigini hak ediyor lütfen bu firmanin oyunlarinin orijinal ini alalim ki o da bize daha iyi oyunlar yapacak güc bulsun tesekkürler

Ubisoft'a yardım edeceğimize türkoyunsektörüne yardım edelim. splinter cell 3,P.O.P - WW vs... gibi oyunları türkler yapsın.Sizcede daha iyi olmazmı ???
  • ubisoft u neden destekleyim ki , tr oyun firmaları dururken tr ye destek çıksak daha iyi olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudeboy -- 2 Mart 2005, 19:11:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rudeboys

ubisoft a neden edeyim ki , tr oyun sektörü dururken tr ye yardım etsek daha iyi olmazmı?

aynen yani niyeki ubisoft.türk oyunlarını destekleyelim.abi topic açarken mantıklı aç biraz yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iron eagle

quote:

Orjinalden alıntı: rudeboys

ubisoft a neden edeyim ki , tr oyun sektörü dururken tr ye yardım etsek daha iyi olmazmı?

aynen yani niyeki ubisoft.türk oyunlarını destekleyelim.abi topic açarken mantıklı aç biraz yaw.
    Türk oyunlarını da detekleyeceğiz ama böyle büyük firmalara da oyun sektörünün ihtiyacı var...

• ben onu bilmem parasına bakarım nerenin olursa olsun çalışan bir cd olsun ve ucuz olsun yeterli benim için
  • para olsa orjinal alırım heralde hakkını vermek lazım iyi firmaların ama bizim sektörümüz daha önemli bizim sektörü destekleyelim
  • bence hl 2 güzel www.oyunx.com.tr.tc Oyun Sitesi / Oyun Forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner001 -- 2 Mart 2005, 21:52:31 >
  • FARCRY UNUTULMASIN ARAKADAŞLARRRRRRRRRRR
  • puhahaah eleman ubisoftun turkiye dist. herhalde
  • edelim bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.