Şimdi Ara

Ubisoft'tan Hediye; Far Cry,Prince of Persia: Sands of Time ve Rayman (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
8.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadşalar farcry ın multipalyer ı varmı

eğer varsa bu sayede oynayabilecek miyiz?
  • Aslında oyun yükleme ekranına reklam koymak güzel fikir, aynı zamanda oyun içi reklamlara yer verip burdan kazandıkları parayla orjinal oyunları ucuzlatsalar korsanın sonu gelirdi. Oyun başlamadan orjinallik için sunucuya bağlanacağına reklam dosyaları için bağlansa, reklamlar da bu şekilde değişkenlik kazanabilse çok güzel olurdu (tabi coderler buna da çözüm bulurdu ). Mesela Bioshock'un çıkış fiyatı 15 YTL olsaydı (diğer masrafları reklam gelirlerinden elde etseler) hiç düşünmeden gider alırdım.

Orjinalden alıntı: recursion

Aslında oyun yükleme ekranına reklam koymak güzel fikir, aynı zamanda oyun içi reklamlara yer verip burdan kazandıkları parayla orjinal oyunları ucuzlatsalar korsanın sonu gelirdi. Oyun başlamadan orjinallik için sunucuya bağlanacağına reklam dosyaları için bağlansa, reklamlar da bu şekilde değişkenlik kazanabilse çok güzel olurdu (tabi coderler buna da çözüm bulurdu ). Mesela Bioshock'un çıkış fiyatı 15 YTL olsaydı (diğer masrafları reklam gelirlerinden elde etseler) hiç düşünmeden gider alırdım.

Oyunların şaşalı büüyk kutuları yerine ufak bir CD pakedinde orjinal olaak abndrolüyle satılabileydi olurdu ama illa şaşalı büyük kutular kitapçıklar falan.

Oyunların kesinlikle basic edition(bu zarfta) premium edition ve masterpiece edition u olmalı.

Madem bizi küçük dandik ülke olarak görüyorsunuz bize özel basic edition hazırlayın kardeşim bir DVD nin maliyeti size ne olabilir ki...

• güzel paylaşım ama bide kota olmasa :(
  • böyle bişeyin yapılması çok güzelde fileplanetten dosya çekilmezki . TDU'nun betasını çekmek için 3-4 gün uğraşmıştım sonra pes etmiştim hiç uğraşamam valla oyun nidirmekle . ayrıca burdan indirsem bile huyum var crack yapmadan oynamam

Far Cry için yamalarla dahî ilaç vs. gerekmiyordu. PoP zaten gerekse de fark etmez. Çoklu oyun yok.

Rayman'ı duymadım. Nasıl bir şey?
  • çok iyi olmuşda galiba üyelik paralı

"You will need an Ubi.com account and you must live in the U.S. to play the game"

ABD işi ciddi mi yoksa basitçe halledilebilen (Ubi üyeliğinde ABD'yi seçmek gibi) bir mesele mi? Boşuna indirilmesin de.
  • +graw vardı bide

Orjinalden alıntı: ManitoN

. ayrıca burdan indirsem bile huyum var crack yapmadan oynamam

oyunları crack siz oynamak zaten racona ters
  • oyunları indirmek isteyen arkadaşlar fileplanet yerinehttp://www.gamershell.com/fullgame_download_archive.html buradan indirsinler.. fileplanetin bedava serverlarına göre çok daha hızlı ve daha az bekliyorusunuz.. özellikle en baştaki rus server baya hızlı

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

oyunları indirmek isteyen arkadaşlar fileplanet yerinehttp://www.gamershell.com/fullgame_download_archive.html buradan indirsinler.. fileplanetin bedava serverlarına göre çok daha hızlı ve daha az bekliyorusunuz.. özellikle en baştaki rus server baya hızlı

teşekkürler alternatif link olarak ekledim

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

oyunları indirmek isteyen arkadaşlar fileplanet yerinehttp://www.gamershell.com/fullgame_download_archive.html buradan indirsinler.. fileplanetin bedava serverlarına göre çok daha hızlı ve daha az bekliyorusunuz.. özellikle en baştaki rus server baya hızlı

teşekkürler alternatif link olarak ekledim

@ scorpion dostum hay Allah razı olsun senden

@venomtrk sendende allah razı olsun diğer tarafta bekleme link vererek bekleme derdinden kurtuldum
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.

• Burada yazılmıyo ama Ghost recon da dağıtılan oyunların arasında
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Xtremekiller

http://mirror.gamingsa.com/FarCry/Client/FarCry_Setup.zip burayı deniyebilirsiniz

şimdi deniyorum dostum bakalım nasıl olacak ?
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

Burada yazılmıyo ama Ghost recon da dağıtılan oyunların arasında

Ghost Recon un linki elinizde mevcut mu?
    Zira oyunun 1. sini oynamayı çok istiyorum madem orijinali ücretsiz dağıtılıyor onu denemek isterim..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.