Şimdi Ara

Ubisoft gene Steam'de fiyat mı yükseltti ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft tekrardan fiyat mı yükseltti son zamanlarda arkadaşlar ?
    Örnek vermek gerekirse http://store.steampowered.com/app/48190/Assassins_Creed_Brotherhood/

    Ben bu oyunu 7.50 veya 7.75 gibi bir fiyata almıştım. Bunu çok net hatırlıyorum. Şu an %50 indirimle 27 lira. Full fiyatı ise 52 civarı bir şey. Zamanında bunun fiyatı bu kadar değildi. Bu oyun mesela 2011 oyunu fiyatının artmış olması kadar saçma bir şey olamaz.
    https://steamdb.info/app/201870/
    şurdan bakarsanız zamanında 5 liraya kadar düşmüş.

    Şimdi bunun iki sebebi olabilir diye tahmin ediyorum. Birincisi kurda olan değişiklikler, ikincisi Ubisoftun türkiye ile anlaştığı, oyunlarını türkiyede fiziksel kopya olarak satan şirketin isteğine bağlı (ki daha önce bu yüzden fiyatlarda yükselme oldu). Eğer tekrardan böyle bir şey yapmışlarsa bence hakkımıza giriyorlar. Şurda oyunları orjinal alalım, kimsenin emeğine zarar vermeyelim diyoruz ama bu dağıtıcı şirket bizi sömürme peşine düşüyor.

    Daha çok bir şey söylemeyeceğim, ama google'da oyun ve rekabet kurumu diye aratırsanız zaten daha önceki rekor cezayı, skandalları falan görürsünüz. Gene aynı şeyi yapıyorlarsa yazık diyorum. Konu hakkında daha geniş bilgisi olan var mı ?







  • Normal fiyatı 20 TL idi bir zamanlar Oyunlarda korsana kesinlikle karşı olduğum halde AAA oyunların fiyatlarını gördükten sonra bana, "Acaba?" sorusunu sordurduğu için tebrik edilesi firmalardan birisi Ubisoft...

    Ekleme: Rusya ve Türkiye gibi birkaç ülkede de aynı fiyat artışı var bizde olduğu kadar olmasa da. Yani kur değişimleri bir etken fakat içerisinde ek kazanç kesinlikle var. Ubisoft mu Aral mı artık her kim ise bölge kilitlerini önemsemeden çoğu ülkeye aynı fiyata vermeye çabalıyor oyunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 25 Kasım 2017; 17:22:50 >
  • Dolar 🙄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.