Şimdi Ara

U900 Soul sıfır gibi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekim ayında aldığım Samsung U900 Soul telefonumu satıyorum. Birkaç ay önce bir sabah kalktığımda 3 yaşındaki kızım telefonun ön camını iğne ile fena halde çizmişti. Geçen gün telefonu Telpa'ya gönderdim acaba garantisi çalışır mı diyerek. Fakat beni aradılar ve 58 TL karşılığı ön paneli komple sıfırıyla değiştirebileceklerini söylediler. Ben de kabul ettim. Bugün telefonum geldi. Gerçekten sıfır ayarında olmuş. Henüz toz bile konmadı telefona Sadece arka metal kapağına kılcal çizikler mevcut. Orayı da korumak zaten mümkün değil.

1,5 yıl daha Telpa garantisi devam etmekte. Hiçbir şikayet veya arızası yoktur. Dediğim gibi şu an sıfır sayılabilecek bir haldedir. İlk tercih olarak İstanbul'da elden teslim etmeyi düşünüyorum. Alan arkadaşın deneyip içi rahat şekilde kullansın diye. Tüm kutu ve garanti belgeleri fulldur. 1 GB hafıza kartı vardır. En alttaki resimde görülen fazlaya çıkan kapak ta yanında gelecektir. Takas düşünmüyorum. Lütfen teklif etmeyin. İyi günler diliyorum.
    Edit: Fiyatı yazmayı unutmuşum. Tam olarak ederi hakkında bilgim yok ama 360 TL gibi birşey düşünüyorum.

U900 Soul sıfır gibi.

U900 Soul sıfır gibi.

U900 Soul sıfır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imaginary -- 4 Nisan 2009; 10:19:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.