Şimdi Ara

----U700 -------3G Lİ <<ANA TOPİC>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
14.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimlerden de gördüğümüz gibi u700 de google search de var. yani telden internete bağlanarak google da arama yapabiliyorsunuz.
  • bence Türkiye'de 3G destei olmadıı için u600 daha mantıklı zaten gelmesi en az 1-2 yılı bulur.Gelsede insanların alışması uzun sürcek.Hem u600 3.2 mp dahili hafızası daha fazla yani Türkiye için şu anda gereksiz bir telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: izeto

bence Türkiye'de 3G destei olmadıı için u600 daha mantıklı zaten gelmesi en az 1-2 yılı bulur.Gelsede insanların alışması uzun sürcek.Hem u600 3.2 mp dahili hafızası daha fazla yani Türkiye için şu anda gereksiz bir telefon

bazen ayrımlar 3g vardı yoktu v.s. şeyler için yapılmıyor çoğunluk öyle olsa bile, mesela u700 ü tipinin biraz daha değişik olması renginin farklılığı v.b. için almayı düşünecek bir çok kişi çıkacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Mayıs 2007; 20:36:34 >
  • KARDEŞLER BENCE U700 TİPİ ÇOK GICIK
    U600 DHA GÜZEL VE ŞIK GÖRÜNÜYO
    U700 BAZI + ÖZELLİKLERİ OLACAK AMA O ÖZELLİKLERDE ŞU ANDA TÜRKİYEDE KULLANILMIYOR
    MESELA NOKİA DA ÇİFT KAMERA VAR AMA ŞUANDA NE İŞE YARIYO
    SONYERİCSSON BİLE ÇİFT KAMERALI TELEFONUNU TÜRKİYEYE YASAL SATIŞA SOKMADI (K790İ)

HAA TABİKİ BU ÖZELLİKLERDE HAYATA GEÇİRİLECEK AMA O ZAMAN ZARFINDA HERALDE ÇOGUMUZ KAÇKERE TELEFONUNU
    DEĞİŞTİRMİŞ OLACAK

ŞUANDA ALINABİLECEK TELEFON BENCE U600 DÜR

AMA HERKESİN ZEVKİ VE TERCİHLERİDE FARKLIDIR

SELAMETLE KALIN
  • arkadaşlar ikisininde birbirine karşı artıları eksileri var bence ikisini bir telefonda toplasalardı daha hoş olurdu ama ben u600 ü daha güzel ve kaliteli buluyorum
  • Samsungun menüsü de sıktı artık tıpkı se ninki gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: New_and_Old

u600'dede arka planda müzik dinleniyor, bunu artık tekrar söylemek istemiyorum ama turkiyede olmaan bi teknoploji için hem zerafetten gem kameradan vs elimdeki özelliklerdn nie vazgeçip u700 alayım??
    u600'den çok memnunum alacaklarada u700 yerine şiddetle tavsiye ederim

hocam henüz u700 ün u600 den ne kadar üstün yada geri olduğu tam olarak belli değil, ama aşikar olanda u700 ün daha gelişmiş olacağı, ikisi aynı anda çıksaydı u600 ü çok beğenmeme rağmen ben u700 ü tercih edecektim renkler ve zevkler meselesi, sonuçta bana sanki daha başarılı bir tel olacakmış gibi geliyor u600 e nazaran, yakında belli olur,
    bu arada dizaynıda ilk gördüğümüz fotolarında hoş değildi ama yeni fotolarla bununda dizaynının u600 den aşağı olmadığı gözüküyor...

Bende diğer arkadsta dizaytnından bahsettik zaten tekniğinden konuşmak yersiz ve aptalca olur. Bilinen temel bir bilgi 700'de radyo olmaması ve 3g'nın kullanılmasının bu fiyatlandırma sisteminde imkansız oldugu. Bende bu tezlere dayanarak ve dizayn kalınlık olaynına filan bakarak u600'un daha mantıklı
    bir çözüm oldugnu düşünüyorum. Dahası birde elma ile armut toplanmaz 3g önemliyse g3 lü telleri karşılaştıralım, yok değilse boşuna nefes tüketmeyelim

• quote:

Orjinalden alıntı: New_and_Old

Bende diğer arkadsta dizaytnından bahsettik zaten tekniğinden konuşmak yersiz ve aptalca olur. Bilinen temel bir bilgi 700'de radyo olmaması ve 3g'nın kullanılmasının bu fiyatlandırma sisteminde imkansız oldugu. Bende bu tezlere dayanarak ve dizayn kalınlık olaynına filan bakarak u600'un daha mantıklı
    bir çözüm oldugnu düşünüyorum. Dahası birde elma ile armut toplanmaz 3g önemliyse g3 lü telleri karşılaştıralım, yok değilse boşuna nefes tüketmeyelim

Hoca, bırak bu işleri bildiğin gibi devam et, kimsenin nefes tükettiği falan yok, ama şimdi sana burda anlatmayada gerek yok, sen zaten neyi, niçin söylediğini iyi biliyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Mayıs 2007; 12:59:14 >

• U600

O KADAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

u700 ün renkleri...

----U700 -------3G Lİ   <<ANA TOPİC>>

mobilarena.hu ve infosyncworld dan alıntıdır.

cok güzel telefon ya. u600 ü asar

• gri manyak görünüyor
  • Bu ne kardeşim telefon üstüne telefon model üstüne model cıkıyo ya ! en iysi hic birini almamak ben T65 imi geri istiyorum yaaaa

Bu arada Samsungun dizayn olayını takdir ediyorum ama şu telefonlarda kullandıgı işletim sistemi ve arayüzler beni sogutmaya yetiyo yani
  • http://www.youtube.com/watch?v=r_t4ZCle_po
    http://www.youtube.com/watch?v=Hj0-giUcmzk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 5 Haziran 2007; 10:22:47 >
  • TELPAMI YAPIYOR BU TELEFONLARI?BENİM BİLDİĞİM KOREDE YAPILIP GELİYOR YANİ TELPANIN DEMESİYLE KORE RADYO KOYMAZ
    quote:

Orjinalden alıntı: darXide

arkadaşlar merhaba,
    bugün telpaya mail attım ve gelen cevapta cihazın ancak temmuz gibi geleceğini, deneme cihazlarında Fm radyo bulunmadığını soylediler. "Ama bu konuda değişiklik olabilir" de dediler, yani radyo dahil edecekler gibi..

yaa artık radyo ekleyip cıkarsınlar da alalım şunu yaaaaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

TELPAMI YAPIYOR BU TELEFONLARI?BENİM BİLDİĞİM KOREDE YAPILIP GELİYOR YANİ TELPANIN DEMESİYLE KORE RADYO KOYMAZ
    quote:

arkadaşlar merhaba,
    bugün telpaya mail attım ve gelen cevapta cihazın ancak temmuz gibi geleceğini, deneme cihazlarında Fm radyo bulunmadığını soylediler. "Ama bu konuda değişiklik olabilir" de dediler, yani radyo dahil edecekler gibi..

aliass = tum forumlarin en zeki ve mantikli insani.

• ARKADAŞIM TELPA Bİ PAZARLAMA ŞİRKETİ YANİ TELPA SAMSUNGUN NEYİ NASIL ÇIKARACAĞI BİLEMEZ SADECE EĞER SAMSUNG BİLGİ VERİRSE TELPAYA O ZAMAN BİLİR. YANİ TELPA ''Ama bu konuda değişiklik olabilir'' DİYE BİŞEY DİYEBİLECEĞİNİ SANMIYORUM
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

TELPAMI YAPIYOR BU TELEFONLARI?BENİM BİLDİĞİM KOREDE YAPILIP GELİYOR YANİ TELPANIN DEMESİYLE KORE RADYO KOYMAZ
    quote:

arkadaşlar merhaba,

aliass = tum forumlarin en zeki ve mantikli insani.

• arkadaslar bi onerim war. aliass in yasini bi anket duzenleyip tahmin edelim ne dersiniz..
  • komik arkadaş seni
    quote:

arkadaslar bi onerim war. aliass in yasini bi anket duzenleyip tahmin edelim ne dersiniz..
  • keşke u600 ün tuş takımı kendi eksenşnde dönse
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.