Şimdi Ara

U.S. Version - Unlocked, Intl. Version

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nokia N95 8 GB Smartphone (Unlocked, U.S. Version)
    Nokia N95 8GB Smartphone (Unlocked, Intl. Version)

arasında ne gibi farklar var ?

• ilk abd için olan versiyonu diğeride uluslararası yani avrupa yada uzak dogu için olan diyebiliriz ..product code ları değişiyor ..ama bundan başka fark varmı bilemiyorum ..

bu soruyu n95 8gb başlığında sorsaydın daha iyi olurdu ...boşuna konu da açılmamış olurdu..bir daha daha dikkatli olalım lütfen
  • aslında ben konuyu Diğer markalar ve konulara yazmıştım. ama ne varki cevap veren olmadı..
    şimdi onu türkiyeye getirsem herhangi bi sorun çıkar mı? sadece onu merak ediyorum
  • bende diyorum ki arkadaşın yanında getiricekse olmaz.ancak kargoyla gelirse telefon gümrükte kalır ..oyuzden arkadaşın kendi bavuluna koyup bnm telefonum demesi lazım soranlara
  • benim bildigim kadarıyla bandları farklılıklar gösterebilir . onun için (Unlocked, U.S. Version)
    (Unlocked, Intl. Version) diye ayırmışlardı ama bundan emin degilim .
  • link verebilirse arkadaş daha kesin konuşalım ozmn
  • Intl. Version
    U.S. Version

Arkadaşlar linkler bunlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifco -- 22 Nisan 2008; 7:15:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up up

arkadaşlar lütfen yardımcı olun..
  • Sanirim benzer planlarimiz var R3P kardes. Ben senin soruna da cevap vermeye calistim asagidaki baslikta:

http://forum.donanimhaber.com/m_22730130/tm.htm

Umarim faydasi olur.
  • tam anlayamadım şimdi::D oluyo mu olmuyo mu javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))
  • Biraz daha arastirma yaptim. US ve international versiyonlar icin en buyuk problem 3G teknolojisi gozukuyor.

3G aynen GSM gibi bir veri iletim teknolojisi ama cok daha yuksek hizlarda calisiyor. Goruntulu cep teller ve cepte TV izleme gibi isler 3G uzerinden planlaniyor. Su an cok yaygin degil ama onumuzdeki yillarda kullanimi artacak.

US-version telefonun 3G frekansi amerika icin ayarlandigindan, Turkiye de bu teknoloji den yararlanamayacaksin. Bu frekans ayarinin yazilimla degistirilebilecegini de sanmiyorum.

Yani su an US-version telefonu rahatlikla turkiye de kullanabilirsin. Ama yakin gelecekte Turkcell gibi bir servis saglayici 3G den hizmet vermeye baslarsa, bu hizmetlerden yararlanamassin.

Benim arastirma sonucum buna isaret ediyor. Bakalim forumdaki diger arkadaslar katilacak mi bu sonuca. Ben vazgecmek uzereyim Amerika dan getirtmeye. Tamam, yari fiyat oluyor ama yine de odenen parayi goz onune alinca pek de risk almak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intron06 -- 23 Nisan 2008; 13:20:27 >

• Artik kesin eminim ki eger Amazon daki US-version i alirsan 3G network frekansi: 850/1900 MHz olacak. Avrupa'da (Turkiye dahil) kullanilan/kullanilacak 3G frekansi: 2100 Mhz. Bu sebeple eger US-version alirsan, 3G teknolojisini Turkiye de kullanamazsin.
  • İyi güzel söyledin de 3G bize ne zaman gelecekte?? + geldiği zaman abonelik fiyatı nekadar olacak da ?? (ucuz olmayacak) + Bu özelliği kim,kaç kişi kullanacak ??

Oyüzden 3G varmış yokmuş önemli değil.Bu özellik yaygınlaşana kadar da 2-3 sene geçer.O zamana kadar arkadaş çoktan telefonunu değiştirir diye düşünüyorum ben

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

İyi güzel söyledin de 3G bize ne zaman gelecekte?? + geldiği zaman abonelik fiyatı nekadar olacak da ?? (ucuz olmayacak) + Bu özelliği kim,kaç kişi kullanacak ??

Oyüzden 3G varmış yokmuş önemli değil.Bu özellik yaygınlaşana kadar da 2-3 sene geçer.O zamana kadar arkadaş çoktan telefonunu değiştirir diye düşünüyorum ben

@enigmaenergy haklısın dostum. 1 sene sonra n96 yada nokia nın yeni versiyon telefonunun planlarını yapıyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.