Şimdi Ara

U.S POLO ASS'N 1890 UNISEX KOL SAATİ (YEŞİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • U.S POLO ASS'N 1890 UNISEX KOL SAATİ (YEŞİL)
    # İsviçre Yapımı
    # Paslanmaz Çelik Kasa
    # Hakiki deri Kayış
    # Şık ve zarif görünüm

Gerçekten çok şık bir saat arkadaşlar.. Sizin de gördüğünüz üzere unisex.. Hem bayan hem erkek kullanabilir.. Hepsiburada'dan almıştım bir kere bile kullanmadım.. Kullanılmadığını kordonundan anlayabilirsiniz..

Bu da saatin linki : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=316448&productid=sapoloyes

Saat resimdekinin aynısıdır.. Yorumlara bakarak saat hakkında daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz.. Çok satılan saatler içerisine girmişti bir aralar

Yanında belirtilen makyaj seti hediyesini bana da göndermişlerdi.. Erkek olduğum için dikkatimi çekmemişti tabi Açıp bakmışlığım bile yoktur yani.. Güzel şık bir pembe kese tabir edebileceğim şey içerisinde geliyor o da.. Eğer isteyen arkadaş olursa onu da yollayabilirim saatin yanında

İstediğim fiyata gelince 40 ytl Saatin hiç kullanılmamış olduğunu unutmayın lütfen.. Hediye etmenizde bir sorun olmayacaktır bu yüzden.. Ayrıca saat orjinal kılıfıyla beraber gönderilecektir.. Kısacası bana hepsiburada'dan nasıl geldiyse size de o şekilde gönderilecektir

Lütfen takas teklif etmeyiniz..Kargo alıcıya aittir..

Saygılar..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hangi şehirdesiniz?
    yoksa sadece kargo ile mi alışveriş yapıyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frtsglm

hangi şehirdesiniz?
    yoksa sadece kargo ile mi alışveriş yapıyorsunuz?

Uşak hocam.. Gördüğüm kadarıyla siz Ankara dasınız.. O yüzden kargodan başka şansımız yok sanırım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.