Şimdi Ara

## ßU NE ßÖYLEEE ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

k2 bunları görüyordur gereğini yapacağını düşünüyorum

Katılmıyorum.

bende.
  • Bu Nedenle DisconnetFromServer Clanı ban yedi logosta.
    Bunların ban yemeside uzun sürmez sanırm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 13 Ocak 2008; 4:54:54 >
  • Arkadaslar K2 nin Sadece Türkiye'den ayda kazanğıdı para 1m $ .Bunu bir premium satıcısının azından duydum yani adamlar 3-5 kuruş için okdar parayı göz ardı etmez..Yakında hepsi banlanır..Ayrıca nasıl yapıldığınıda biliyorum çok kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 13 Ocak 2008; 10:51:48 >
  • np bug denen bişiy var onlar da onu yapıyor
  • Adamlara Çamur Atacagınıza Gidinde Biraz Np Kasın
  • Bencede k2 yakında hepsini banlar.Ve evet gercekten np bug yapmak çok kolay /yeni patch(morodon) le np bağışlama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceMavisi18

Adamlara Çamur Atacagınıza Gidinde Biraz Np Kasın

Yani yuh artık yoruma bak içtima al yahu.Ne demek çamur atmak muhalif olmak içinde bu kadar saç malanmaz ki be kardeşim. Heaven sanırım bu oyunda ki en çok np'si bulunan clandı,60 m npleri vardı clana np bağışlama olayı olmadan evvel.Onların bile 60 m bu adamlar nispeten yeni bir serverda nasıl 100 yapabilir.Ne çamur atması.Diyecek bişey bulamıyorum...
  • 100m Np yapmak imkansız bişeydir cünkü en biLindiq qelmi$ qecmi$ ko'nun kurulduqundan itibaren olan clanlarda o np yoq bu adamlarda nasıL olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

k2 bunları görüyordur gereğini yapacağını düşünüyorum

Katılmıyorum.

Ben Sana KatıLıyorum Yani O arkadaşa katıLmıyorum yani Gereqini Yapmıcak ya öLe Bişi Kafam karışdı POFFF....

• quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

ya K2 sanki çok küçük bie şirketmiş gibi 50-60$ için izin verecekadamlar milyon hatta milyar dolarlar ile uğraşıyor ettiğiniz laflara bakın

ama o büyük şirketi 50-60$ larlar yapıo
  • Gereğini yapacaklarını sanmıyorum. 7/24 koxpla para kasıp gb yapan çinlileri banlamayanların bunları banlayacaklarını sanmıyorum. Ama inşallah gereğine bakarlar.
  • merhaba..
    simdi gene acicam agzimi yumucam gozumu..soylemiyim karismiyim diyorum ama..
    tamam bu bir bug olabilir..peki gelelim binlerce ytl liralik gb yapan dupecilere..gellim her taraf kop doluyken neymis efendim2 yada3 cinli kops cikariyormus engellenemiyormus..gelelim exp bug olayina..gelelim haksiz yere banlanan binlerce insanin hakkini yok eden sirkete..gelelim en son olay 3 tane bilmem server bilmem server almista falan olmusta fistan olmusta gec bunlari anam babam sen cikarin olmadan paramagini oynatirsan bende naberdim..sayisiz yuzlerce kisinin hakki yendi..80 level adam lar hic ugruna banlandi..adamlar +4 felankolrla +8 cs gezerken problem yok ama garibim in biri orda es kaza birsey olur banlanir..sebeb arkasi yok sebeb cunki ezik parasiz.
    adamlar 2 uniq takiyla +1 yapti yapanlar banlanilcak dendi bir kisi banlanmadi..exp bug yapanlar banlanilcak dendi bir kac gostermelik ban disinda hic bisi olmadi..dupe yapanlara eyvallah denilirken orda garibim 3 yada 5 kurus icin pzarlarda surundu..ko sirketi gozumde dunyanin en igrenc bes para etmez sirketi.
    Ha bazilari diyebilir abi oynama o zaman:
    bende yuzbinlerce defa acikladim gene aciklicam..benim savasim haksizlik olan heryerde..siz diyebiliyormusunuzki..bu ulkede haksizlik var gidim o zaman yada yasamayim bu ulkede ?
    ko sirketi bir gun bakin soyluyorum milyonda deil milyarlarca dolar tazminat davasinla..aldigi her kurusu geri odemek zorunda kalicak..nedemisler alma mazlumun agini cikar aheste aheste..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 21 Ocak 2008; 7:00:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.