< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AN0NYM0US -- 9 Ağustos 2019; 21:29:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AN0NYM0US -- 9 Ağustos 2019; 21:29:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sende kendimi gördüm. Hatta ben daha kötü olabilirim.Benim TYT netim ilk denememde 40 idi. Dil bilgisinde berbattım, hala öyleyim
![]() HAFTA İÇİ: Günde 40 biyoloji 40 kimya 40 fizik 50 mat 25 paragraf sorusu çözüyordum. Soruların çoğunluğunu okulda çok fazla boş bıraktıkları için okulda hallediyordum, eve fazla bırakmıyordum. Okuldan geldikten sonra biraz dinlenip yemek yedikten sonra 1,5 konu+0,5 tekrar şeklinde 2 saatlik konu çalışması yapıyordum. Tekrar mola (1 saat kadar) ardından 1 saatlik okulda gördüklerime bakıyordum ödevleri falan hallediyordum. Dershanemin hafta içi etütlerine neredeyse hiç gitmedim; zaman kaybı gibiydi. HAFTA SONU: Dershanem 8 ders olduğu için kısacası hafta sonu da okula gidiyormuş gibiydim. Hafta sonları soru çözmezdim, konu çalışması ve tekrar yapardım. Basitçe dershanede 8 ders molalarla 3 saatlik konu çalışması. 2 gün soru çözmemek sana fazla gelirse soru çözüm videoları izleyebilirsin. Belirli bir yerden sonra konu tekrarı için deneme çözmeye başladım son 1 ay sadece deneme çözüyordum DİPNOT: Benim sosyalim ve paragrafım iyi olduğu için tytde sadece fen ve mata yoğunlaştım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|