Şimdi Ara

TYT ve AYT ne zaman bitirilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 12. sınıf oldum ve ne ayt, ne tyt bilgim var. Özel okulda okuyorum, okulum 4 gün önce açıldı ve olduğumuz ilk denemede ortaokul bilgilerini az çok kullanarak TYT Türkçe'de 27 net yaptım, sosyalde'de 12 net yaptım ancak ne fen ne matematik yapabildim. Sizlere sorum şu: Bu yıl içerisinde 10 ay boyunca her gün 5-6 saat ders çalışıp, ilk 20k'ya girmem mümkün mü? Mümkünsede bunu nasıl yaparım, TYT ne zaman bitirmeliyim, AYT ne zaman başlamalıyım? Çok kararsızım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu konunun ermişi varsa bana yardım edebilirse çok sevinirim. İyi forumlar.

• Okuluna güveniyorsan okulla birlikte git, önden gitmeye çalışma. Eğer konuları sindire sindire (soru kaçırmayacak seviyede) ilerliyorsan 2 hafta kala bitirsen de olur. 2 haftada kalan paket denemeleri atıp sınava girersin. Tabii ki bu varsayım okulun en kötü haftada 1 deneme civarı kurumsal deneme yapacağını varsayıyor. Eğer yapıyorsa, okul içindeki sıralamanı motivasyon olarak kullanabilirsin, “Haftaya 100. değil 95. olacağım” şeklinde mesela. Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir.

• günde 5 saatle sayısalda 20k mümkün değil 40 net yapıyorsun 100 üstüne çıkarman lazım.Günde 5 saat dediğine göre farklı hobilerin aktivitelerin var bunları sınavın önüne koyunca maalesef,sözelden 20k deneyebilirsin.

diğer türlü adam akıllı çalışmayla konular son ay bitse de sorun değil hakkıyla soru bankasıyla osuyla busuyla bitirdikten sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    Sözel 20k mat fen işaretlermeden bile gelebilir zaten bu haliyle hocam

• byomertaha kullanıcısına yanıt
    tytsi 600k olan arkadaşım 5k sözel yaptigindan beri imkansıza inanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT kaç kaynak bitirilmeli?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.