Bildirim
TYT TÜRKÇE DENEME ÖNERİRMİSİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocalara geldık al dil bilgisi kısmı kolay paragrafları iyidir hem ucuz -
-
yok hocam bu 3d kitapseç sitesinde vardı sanırsam -
şu ozaman hocam kitapsec.com
YKS TYT Türkçe 10x40 Deneme Konsantrasyon Branş Denemeleri Hocalara Geldik | 9786056971815https://www.kitapsec.com/mobil/yks-tyt-turkce-10x40-deneme-konsantrasyon-brans-denemeleri-hocalara-geldik_urn388696.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aynen bu ucuz baya hem 345 e geçişinde iyi olursun -
anladim.sağol hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu denemeyi pek kaliteli bulmamıştım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Paraf fanboyu olarak paraf kazıktır ama değer pdf bulursan tadindan yenmez
up güncel
hg alma. çok saçma zor
ne onerirsin hocam.dedigim gibi türkcem normal orta düzeyde 345in son denemeleri yani 6dan sonrakileri cozemedim cok zor geldi
Endemik nasıl bilgisi olan var mı?
up
Supara çözmüştüm o bir tık kolay onu çözebilirsin.Ama paragraf çözümü leş adam direk şıkkı okuyor. dilbilgisi çözümleri iyi sayılır.
Endemik te çözebilirsin o da çok zor değil diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouninboun -- 24 Nisan 2020; 20:1:54 >
Evet arkadaşlar, piyasadaki yazdan beri neredeyse tüm türkçe denemelerini çözdüm sizler için hatırladığım kadarıyla ilkinden sonuna kadar yazacağım:
Fides yayınları: İlk çözdüğüm denemeydi, fena değildi ama pek güncel değildi.
Bilgi sarmal: piyasadaki en güzel denemelerdendir sınavın bir tık altıdır
Paraf: çok önerilen bir kitap ama açıkçası pek başarılı bulamadım, net olmayan soru sayısı fazlaydı
3-4-5: paragrafta 3-4-5 ten iyisi yok ama dil bilgisi gereksiz zorlamaydı
Yayın denizi: tam hatırlamıyorum fakat öyle çok özel bir deneme değildi. Yoklukta gider
Limit: piyasada en çok abartılan bir o kadar - hocalarımın emeklerine saygısızlık olmasın ama- saçma bir denemedir.
endemik nasıldır hocam youtubede izledim incelemesini.orta seviye bişeye benziyor 12taneymiş.hergun bir tane cozüp 12günde bitirmeyi planıyom.bi anda yükselişe gecmek için.bu bittikten sonra normale indiririm 2gunde bir cözerim.bu arada dilbilgim kötü ya ne onerirsin?
Kardeşim ne önermemi istersin? Yani o kadar zor bir şey değil. Belki de çalışılması öğrenilmesi en kolay şey. Bak şimdi iyi dinle masanın başına oturuyorsun anlama tarzına göre ya video ya konu anlatımlıdan izleyip test çözüyorsun. Ama özel başka tavsiye istersen de ben amuda duruyorum dil bilgisi çalışırken ayrıca
dazlaktan izlesem fayda sağlarmı bide 1ay uygunmudur dilbilgisi için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- testokul cevap anahtarı
- geometri sorusu
- sıfırdan tıp kazanmak
- hacettepe yatay geçiş şartları
- dhmi maaşları neden yüksek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X