Şimdi Ara

Tyt sosyal 1 ayda bitiriş yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarih felsefe ve dinim iyidir. Coğrafya sorunum var.

Konulara bakınca baya uzun duruyor. Atlamamı önerdiğiniz konular var mı özellikle coğrafyada ?

2 hafta coğrafya 1 hafta tarih 1 hafta felsefe vermeyi düşünüyorum. Günde verebileceğim süre 1,5 saat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İklim ve harita çalış ondan sonra bişeyler bakarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok detaya girmeden sadece sosyal kassan 3 günde bitirirsin.Her sene benzer soruları soruyorlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse--Pinkman -- 18 Nisan 2018; 2:2:31 >
  • Ben de sıkıntı çekiyorum sosyalde ama felsefe ve din şimdi çalışırsam unuturum diye düşünüyorum çünkü zorlarlarsa ya akımlardan ya da dindeki terimlerden zorluyorlar onlara şimdi baksam unuturum zaten,felsefe ve dine son zamanlara doğru bakmak daha mantıklı bence.Coğrafya için yavuz tunanın videolarını indirdim hiç soru çıkmayan bazı konular var onları eleyip çalışacağım tarih içinse arada kaldım yorum sorularını genelde yaparım ama artık yorumları da bilgili soruyolar
  • Din ve felsefenin bir günlük işi var zaten. Tarihe de çok detaya girmeden yüzeysel çalışsan birkaç günde biter. Coğrafyaya da düzgün bir şekilde harita bilgisi falan bir hafta çalışsan max 15 gün sürer tüm sosyal.
  • Ben de tarih cog 15 günde bitirmeyi planlıyorum zaten temelim var. Felsefe 1 hafta fazla yazmissin 2 günlük işi var o da max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.