Şimdi Ara

TYT şimdiden 110 net ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen etütten biri 110 yaptı bu gidişle ne olacak bilmiyorum çocuğa. Sizlerin nasıldı bu aylarda veya nasıl şuan?

• Sınavda soru ekleyecek herhalde can sıkıntısından

• The Bender kullanıcısına yanıt

hiç bilmiyorum bilmek de istemiyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkalarının netlerine takılma bizde vardı yazın 100 civarlarında takılanlar gerçek sınavda da o civar yaptılar netleri pek artmadı yani. Çalışmış yapmış işte yoluna bak sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QueenofDisaster19 kullanıcısına yanıt

Hocam o civardan sonra netlerini ne kadar arttırabilir ki zaten adam? Çevre direnci gibi artıyor zorluk

• Aynen işte mesele o. Top noktaya erken gelmiş ayt kasacak bu saatten sonra aradan birkaç kişi sıyrılıp derece yapacak kalanı max 5 net arttıracak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT +90 için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim arkadaş da yazın 110 yapıyordu sınavda da 110 küsür yaptı

• Zaten çok iyi derece yapanlar sene başında 80 ile başlayıp yüksele yüksele 115 lere çıkmıyor, Umitcan 11 de 110-115 yaptığını söylüyordu,ilk 100 e giren biri 10.sinifta en kötü 90-95 net yapıyordur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sınavda da aynı netleri yapıyor genelde bu tip arkadaşlarımız

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3

sınavda da aynı netleri yapıyor genelde bu tip arkadaşlarımız

kaç yapsın aga 115 yapsa ilk 100de zaten

• bu tip insanlar 9-10-11'i sadece yazılı için değil sanki sınav senesindeymiş gibi geçirerek ve konuları özümseyerek atlamadan anlayarak ve kavrayarak ilerliyor, zaten 12. sınıfa geçtiklerinde 12 konuları dışında bir eksikleri olmuyor bazıları 12'yi bile halletmiş oluyor, son 1-2 sene bakıp da iyi sonuçlar var ama genel olarak 4 sene boyunca çalışmış olanla son 1-2 sene çalışmaya başlayanlar bir olmuyor burada ayrılıyor.

Ha tabi bir de düzgün çalışmayı bilmek de lazım 10. sınıfta başlayıp yanlış çalıştığı için çok ilerleme kaydedemeyen insanlar da var.

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

genelde ilk 100 e girerler zaten

• 113.75 ile bitiriyolar.

• Yazın ben de arada 110 112 civarlarına çıkıyordum ama sınav 100 gelecek, hiç belli olmuyor bu işler. tyt adına bir süre sonra en önemli faktör sınavı çözerken ki istek, motivasyon, özgüven ve sınav anı oluyor.Özgüven çok kilit bir nokta bence.

• Böyle insanlar 4 sene manyak gibi çalışan tipler. Genelde çoğunun bir hobisi olmuyor. Olanlara helal olsun ama böyle asosyal olanlarına takılmamak lazım.

• bizde de vardı kasım ayı gibi ben tyt 90 anca yaparken çocuk 105+ sabitlemiş gibiydi sınavda geçtim ama ;)

• Hocam bizim dersanedeki bir çocuk eylülde aytde 75 falan yapıyordu emin ol o netler artmıyor. Sınavı nasıl geçti bilmiyorum ama netleri hep o civarda kaldı.

• O kadar da değil aq

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ygs-lysz3 Y kullanıcısına yanıt

forumun %50'si böyle.

ilk 10k böyle.

yok 9 10 11 de yazılı var diye çalıştım aynen kanka

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.