Şimdi Ara

Tyt matta 25ten 35+ya çıkabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tytde tek sorunum matematik. Türkçe 35+ , sosyal 15+, fen 12 13 gelse de 15+ rahat yapabilecek seviyeye gelebilirim.
    Matematik 25 net ama geo max 2 net geliyor. 30un üstüne çıkarım ama 35+? Birey B,endemik be acil bitireceğim geo için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Bu forumda adam yerine konulmuyorum be
    Geometri için eski tip bir kaynak önerisinde bulunamam hocam. TYT için yazıyorum: Ortalama bir kaynaktan (Limit TYT/AYT Geometri) yapabileceğin en hızlı şekilde Çember-Analitik dışında temizle. Endemik Yeni Nesil Geo al, Limit'ten çözdüğün bölümü oradan çöz. Diyelim Üçgende Alan mı bitirdin, Endemik Yeni Nesil'den de bitir. Çember-Analitik-Katı Cisim konuları dışı bunu yap. Soru kaçırmazsın. Benim geometri hocam çok iyidi, ilk başlarda anlamıyordum, sonradan bir şekil oturttum. Sadece Endemik Yeni Nesil Geo bitirdim, 8.75 netten aşağı gelmiyor 10 soru üzerinden. 12. sınıf isen de dersi ne olursa olsun pür dikkat dinle, anlamadığın yeri sor, irdele. Bunu yaparsan hiçbir sıkıntın kalmaz. Limit Geo şart değil, sadece klasik soruların olduğu orta seviye bir kaynak ile Endemik Yeni Nesil Geo'yu götürmek amaç.

Edit: Çember-Analitik-Katı Cisimler konularını en sona mümkün mertebe bol soru çözerek ilerlet, interenetten çıkmış soruları çıkar çöz bu 3 konu için. (çözeceğin 2 kaynak dışında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fichtestrasse27 -- 19 Ocak 2019; 21:51:6 >

• İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam. Birey b var elimde klasik kaynak olarak şu an onu çözüyorum. 1,5 2 hafta içinde üçgenler bitecek orada hız kaybetmeden dörtgenleri bitireceğim. Sonra da sizin dediğiniz gibü endemik bitireceğim zaten nispeten kısa bir kitap, günde 2 test çözsem 1 ayda biter sanırım. Bu arada acilden de çözerim tabiki. Bana bu plan mantıklı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    110 tyt 70 ayt 18k gelir mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.