11. sınıfı yeni tamamlamış, tmci bir kardeşinizim. 1 ay içinde dershane başlayana kadar tyt matematiğimi +30a nasıl yaklaştırabilirim. Siz nasıl hallettiniz? Matematik derken geometriye ve problemlere özel olarak çalışıyorum. Asıl istediğim şey ilk 20 soruyu halledebilmek. Kaynak önerileriniz ile beraber tüm tavsiyelerinizi bekliyorum.
(SINAVDA BAŞARILAR. HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR, HAKETTİĞİNİZ YERE ULAŞIRSINIZ UMARIM.)
Tavsiyeler için sağolun
bu sürede başlangıç için 345 sb yararlı olur bence. videolu çözümleri de var. kolaydan zora giden 3'er 5'er testleri var. bu kitaptan sonra karekök'e geçmeni öneririm(bence)
ayrıca karekök sb çözümleri de var matematikcozumleri.com olması lazım sitenin adı öyle bi şeydi
Öncelikle bu yaz yatış yok ders çalışacaksın. Bir adet matematik soru bankası edin. Elinde kaliteli bir kitap varsa ondan veya 345 gibi bir kitap edin başla youtubeden konuları dinleyip ardından kitaptan konuları çöz. Bu şekilde bütün kitabı bitir. Aynısı geometriden de yap. Bir konuyu dinle hemen ardından kitaptan konuyu çöz. Eylül ayına kadar 1 tane tyt mat 1 tane tyt geo kitabı bitir. Bundan sonra tyt mat bölüm denemesi al ve denemelere aban. Full deneme çöz.
Öncelikle bu yaz yatış yok ders çalışacaksın. Bir adet matematik soru bankası edin. Elinde kaliteli bir kitap varsa ondan veya 345 gibi bir kitap edin başla youtubeden konuları dinleyip ardından kitaptan konuları çöz. Bu şekilde bütün kitabı bitir. Aynısı geometriden de yap. Bir konuyu dinle hemen ardından kitaptan konuyu çöz. Eylül ayına kadar 1 tane tyt mat 1 tane tyt geo kitabı bitir. Bundan sonra tyt mat bölüm denemesi al ve denemelere aban. Full deneme çöz.
sorusoruyorum123S
kullanıcısına yanıt
Kitap bende var, 30 sayfa falan çözülü. Deneyeceğim, hedefimi belirledim :) Sağol.
Vallaha 1 gün yatmadım daha :) Ygs 3-4-5 mat var bende, az çözmüşüm bırakmışım. Tyt mat için bunu bitireyim o zaman. Geometri için antrenmanlarla matematiğe başladım 5 gün önce mi ne, ilerledim onda da baya. Onu bitireyim bir kaynak bulacağım, bundan sonra çözeceğim geometri kaynağı için önerin varsa alırım. 1 ay sonra dershane başlayacak. O zamana kadar 3-4-5'i bitireceğim. Ahan da yazdım buraya, hadi bakalım :) Teşekkürler tavsiyen için.
Just_brtsh
kullanıcısına yanıt
Eğer bu hevesi sene boyunca yani sınava kadar koruyabilirsen emin ol iyi yerler kazanırsın. Yılmak, bezmek, pes etmek yok hadi sana kolay gelsin, başarılar =)
İşin ucunda insanın hayalleri olunca bezmiyor, sıkılınca aklına geliyor ve kendine geliyorsun :) Teşekkür ederim.
345 TYT VE AYT SORU BANKASI İKİSİNİDE AL GEOMETRİ İÇİN DE HERHANGİ ÇÖZÜMLÜ KİTAP AL KAREKÖK TYT SORU BANKASI ALMANI ÖNERMEM CEBİR KISMI FAZLA KASINTI 345TEN SONRA BOL BOL TYT MAT DENEMELERİ ATARSIN PRATİKLEŞİRSİN.
savcınız
kullanıcısına yanıt
sağolasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme