Şimdi Ara

TYT MATEMATİK İLE TYT FEN NETLERİM AYNI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalışmama rağmen böyle oluyor, ne yapmam gerek çok kötü geliyor denemelerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• up

• kaç geliyor
  • up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicen kullanıcısına yanıt
    13 13 15 15 eve geliyorum bu sorulari nasil yapamadim diyorum olum anlamiyorum kafayi yicem sinavda hicbir sey yapamiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya hocam bence yapmanız gereken şu anda deneme çözmeyin fazla daha çok soru bankası ve problem tarzı ilerleyin.Kasım başı gibi tyt mat denemelerine başlarsınız,piyasadaki tüm denemeleri gözden geçirirsin netler bu arada o kadar çabuk yükselmez yani benim en yüksek netim sınavda oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ikisini de calisiyorum hala mevcut sikintilar devam ediyor

• Ciddi konu eksikleriniz var gibi. Sizin asıl hedefiniz netleri yükseltmek değil, konuları öğrenmek olmalı bu noktada. Lütfen net hesabını bir kenara bırakıp gerçekten matematik ve fen öğrenmeye çalışın
  • Git video izle üstüne Karekök çöz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sizin kötü geçen denemeniz oldu mu hiç veya o denemeden sonra ne yaptınız,moral veya eksik tespit amaçlı

• hocam ama çalışıyorum, göz önünde bir konu eksiği yok aslında. sorular uzun geliyor çözmeye üşeniyorum.

• Aspergrata A kullanıcısına yanıt
    Kötüden ne anladığınıza bağlı hocam. Ben hiçbir zaman 100 altına düşmedim. Benim için 107,5 altı (10dan fazla yanlış) kötüydü ve birçok kez kötü yaptım. Başta üzülüyordum da sonra üzülmemeye başladım. Oradaki eksiklerimi kapatayım, neden dikkat hatası yaptığımı anlayayım, bir daha çıksa yaparım diyebileyim yeter şeklinde düşünüyordum.
  • up

• Hocam kötü derken size göre kötü. Bir de hocam ayt de yanlış çıkınca ve yanlışın bilgi eksikliğinden kaynaklı olduğunu anlayınca nasıl bir yol izliyorsunuz, ayrıca dikkat hataları ne zaman tam olarak bitti böyle bir tarih var mı yoksa süreç işi mi

• Aspergrata A kullanıcısına yanıt
    Ben de ondan bahsediyorum ya. Kötü kavramı kişiden kişiye değişir :)
    Dikkat hataları hiçbir zaman bitmez. Sınavdan önceki denemelerim 103-105 civarıydı ki bu netler benim için mezunluk demekti.
    Şöyle oluyor belli dikkat hatalarını yapıyorsunuz, Hm ben bunu kaçırıyormuşum diyorsunuz. ORaya odaklandıkça sonraki denemelerde konsantrasyonu yüksek tutarsanız benzer bir durumda daha önce yaptığınız hata aklınıza gelebiliyor ve bu sefer yapmıyorsunuz. Ama dikkat hatalarından sonra yanlış yaptığınız soruya gereken özeni göstermezseniz ya da sonraki denemelerde konstantre olamazsanız büyük ihtimalle tekrar düşersiniz.
  • Teşekkür ederim hocam başarılar tekrardan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.