Şimdi Ara

Tyt matematik için deneme mi soru bankası mı daha faydalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
5.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben mesela 15 net yapıyorum kaynak bitirsem verimsiz bitirme durumu var. Kitabı tiklemek kolay . Bi soruyu yapamam mesela video izlerim biraz anlamış gibi olurum tiklerim. Böyle böyle kitap biter ama o sorulara bidaha baksam soruyu yapamam. Ben böyle olmasından korkuyorum.

Sonra denemelere geçerim netler yine aynı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum temeline bağlı biraz bu 345 başlangıç için iyidir,3d yi forum çok öneriyor güzeldir,apotemi çok hoştur ama çok ileri seviyede olduğunu düşünüyorum ben sınav için değil de artık her şey bitince daha fazla ne görebilirim diyen için ideal,içinde sınava yakın sorular da var ama serttir baya yani. Acil eski basım var ben de bazı soruları anlamıyordum o yüzden çok çözmedim.
    Düzeltme: Apotemi serttir ama güzeldir incele almadan düşünürsen yani malum kitaplar pahalı ona göre al hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Hayranı -- 13 Ağustos 2019; 0:15:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrDex kullanıcısına yanıt
    3d yi çözmedim hocam yorum yapmam doğru olmaz ama forumda beğenilen bir kitaptır 3d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.