Şimdi Ara

Tyt mat 15-20 net yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dilciyim mezuna kaldım hedefim büyük değil şuan 15k yapabilecek seviyedeyim amacım 10k'ya girmek bunun içinde tyt kasmam gerekiyor. Türkçeyi halledebilirim dil bilgisi eksiğim var. Sorunum matematik 4 işlem yapabiliyorum tabi ki ama daha fazlası yok. Kaynak olarak birey a kitabını almayı düşünüyorum antrenmanlarla matematiği duydum ama çok basit işe yaramaz deniyor. Sizce neyle başlamalıyım? Günde kaç saat çalışmalıyım?

• 7 günde temel matematik kitabından biraz çözdüm ve çözdüğüm tek kitaptı sene içinde. 1 netle başlayıp 22 netle bitirdim seneyi.
  • Hocam ben de aynı durumdayım. Dilciyim ve istediğim üniversiteye gitmek için 15-25 arası matematik neti lazım ve ben de sizin gibi sıfır derecesindeyim. Geçenlerde burda birisi bana matakademi'yi önermişti, ilk videosunu izledim ve gayet başarılı buldum. Ben buradan devam edeceğim, belki siz de beğenirsiniz, bence gayet sade anlatıyor.
  • Antremanlarla matematik 1-2 sonrasında birey a gelişim.

2.secenek:YouTube video+birey a

3.seçenek:şifreli matematik kanalı+antrenman 1-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temelin yoksa Şenol Hoca + Giriş Seviyesi Bir Kitap yap. Hemen ardından Hocalara Geldik + Orta Seviye bir kitap yap. 20'yi geçersin. Geometri de çalışırsan sınavda 25 yapman olasıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.